U voćnjaku

Amanda Coplin

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet / Romani /
Na zalihi
149,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

U voćnjaku

Amanda Coplin

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet / Romani /

Roman U voćnjaku je neobična i nezaboravna epska priča o čovjeku koji naruši samotnjački sklad svojega života kada otvori srce i pripusti u njega svijet.

U osvit dvadesetoga stoljeća, u zabačenome kutku sjeverozapada Amerike, voćar Talmadge, samotnjak, skrbi o svojim jabukama i marelicama kao da su mu rođena djeca. Jednoga dana, na tržnici mu dvije tinejdžerice ukradu nešto voća. Poludivlje su, prestrašene i u visokoj trudnoći. Slijede Talmadgea do njegova imanja, gdje se neobično srode s njegovim načinom života. Ali njihov krhki spokoj razbije dolazak naoružanih muškaraca u voćnjak. Tijekom idućih tragičnih događaja, Talmadge će se morati boriti za spas života onih koje je naučio voljeti, istodobno se sukobljavajući s duhovima vlastite burne prošlosti.

“U ovom prelijepom i dojmljivom prvijencu osjećaju se odjeci Johna Steinbecka.” – Entertainment Weekly

“Bolno lijepa proza Amande Coplin izaziva ushit… Konačna epifanija se po svojoj surovoj velebnosti može mjeriti sa sličnim prizorima u Orkanskim visovima Emily Brontë i Drugome svijetu Pat Barker − to je vrtoglavo visoko društvo za jednu debitanticu, ali darovitost Amande Coplin dostojna je takve usporedbe.” − Washington Post

Amanda Coplin rođena je 1981. u američkoj državi Washington, u Wenatcheeju, mjestu slavnom po voćnjacima. Magistrirala je kreativno pisanje na Sveučilištu u Minnesoti. Trenutačno živi u Minneapolisu. U voćnjaku je prvi roman kojeg je napisala, a s engleskoga ga je prevela Petra Mrduljaš Doležal.

X
  • Broj stranica: 484
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531417167
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 570 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

199,90 kn 179,90 kn

PRETPRODAJA

119,90 kn 107,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA