Naslovnica knjige: Tajno ime

Podijeli:

  • Broj stranica: 276
  • Godina izdanja: 2015.
  • ISBN: 9789531418744
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Tajno ime

Pavao Pavličić

Knjige Književnost Romani

Tajno ime je briljantan krimić u kojem Pavao Pavličić kroz napetu kriminalističku priču govori o fenomenima današnjice: maloljetničkom nasilju i odnosu danas uglednih građana, gospodarstvenika i kulturnjaka prema vlastitoj prošlosti.

Jedan će pretučeni mladić za nekoliko dana umrijeti u bolnici, a jednog će starijeg čovjeka netko ubiti na klupi, u parku. Iako će Remetin i njegov prijatelj, policijski istražitelj Šoštar vrludati istragama čas jednog, čas drugoga zločina, veza između ovih nedjela postajat će sve očitija. A onda će se zločini zaredati i trebat će predvidjeti tko će biti sljedeće žrtve. Neko od uglednih građana? Ili istražitelji sami?

Tako novinar dobiva priliku da – pomažući svome prijatelju Vladi Šoštaru – stekne uvid u niz društvenih fenomena s kojima se prije nije susretao. Ujedno će spoznati kako davna prošlost koja povezuje likove u priči nipošto nije mrtva, nego još uvijek djeluje.

Ostale naslove Pavla Pavličića potražite ovdje.

Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Dnevnik mog djetinjstva

Radosnica sretnog djetinjstva!

50 kn

139 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.