Naslovnica knjige: Tajne Tudorova dvora

Podijeli:

  • Broj stranica: 392
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531410779
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Tajne Tudorova dvora

D.L.Bogdan

Knjige Književnost Outlet Romani

Roman TAJNE TUDOROVA DVORA intrigantna je priča o izdaji, častohleplju i izgubljenoj nevinosti u dinastiji Tudor.

Kad mlada Mary Howard stigne na veličanstveni dvor kralja Henrika VIII. kako bi bila dvorska dama njegove ljubavnice, Anne Boleyn, izvan sebe je od radosti. Mary je sigurna da će Anne jednog dana postati kraljica. Ali Mary je već i ranije svjedočila kraljevoj prevrtljivoj naravi. I zna koliko se brzo može okomiti na one za koje tvrdi da ih voli…

Usprkos svim Marynim nastojanjima da mu ugodi, Anne ubrzo postaje žrtvom kraljeva gnjeva. I sve dok se ne zaruči s Harryjem Fitzroyjem, vojvodom od Richmonda i kraljevim nezakonitim sinom, Mary neće pronaći ljubav i odobrenje koje traži. Ali kad Mary pomisli da je najzad slobodna, sreća se okreće. Unutar zidova palače otkriva zamršenu mrežu tajni koje mora čuvati vlastitim životom.

Roman Tajne Tudorova dvora prati sudbinu šest supruga engleskog kralja od kojih su neke završile pod oštricom mača. Uzbudljiva povijesna priča povest će vas u mračne labirinte prošlosti i ispričati priče iz povijesti koje i danas intrigiraju maštu čitatelja.

Rasprodano
149,00 kn
40,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.