Salon za plakanje

Pavao Pavličić

Na zalihi
13,14 €
5,31 €
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Salon za plakanje

5,06 

- +
Podijeli:

Salon za plakanje

U romanu Salon za plakanje Ivo Remetin, hrvatski Hercule Poirot, rješava još jedan zamršen slučaj i nastavlja svoj uspješan niz napetih avantura.

Kada nestanak slavne glumice uznemiri njezinu obitelj i prijatelje, urednika crne kronike i istražitelja-amatera Ivu Remetina zamolit će njezini prijatelji da pokuša odgonetnuti što se s njom dogodilo. Ujedno će ga zamoliti da o cijelom slučaju ne obavještava policiju. A kako to ne učiniti kad je Remetin svoje najveće istražiteljske uspjehe postigao upravo u suradnji s policijskim inspektorom Šoštarom?

No ta dvojba neće dugo trajati jer će se na zagrebačkoj Trešnjevci zaredati niz otmica žena koje svojim izgledom podsjećaju na nestalu glumicu. Niz nesretnih okolnosti počet će se povezivati u spiralu događaja koji bi za otete žene mogli završiti kobno. Zahvaljujući informacijama koje dobiva od Šoštara i zaključcima koje izvlači iz svojega bogatog novinarskog iskustva, Remetin će uspjeti pronaći nit koja spaja sve zločine. No hoće li ostati vremena i da se otete žene spasi od sigurne smrti?

Roman Salon za plakanje napeti je triler kojim Pavao Pavličić još uvijek uspijeva održati najviše, prvo, mjesto među domaćim autorima ovoga žanra. Istražitelj-amater Ivo Remetin, nakon brojnih avantura u romanima Krvna veza, Tri petka u travnju, Crveno pile, Zmijska serenada, Tužni bogataš i dalje je podjednako vispren i inteligentan detektiv koji to, zapravo uopće nije, nego mu dugogodišnje novinarsko iskustvo pomaže u rješavanju zamršenih slučajeva.

Ostale naslove Pavla Pavličića potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 296
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531422482
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 325 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.