Naslovnica knjige: PRASICA JE OPET LAGALA

Podijeli:

  • Broj stranica: 183
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531415033
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.6 cm
  • Visina: 19 cm

PRASICA JE OPET LAGALA

Zvonimir Balog

Knjige Mjesec dječje knjige Outlet Priče za djecu i mlade

Zvonimir Balog, najpoznatiji hrvatski pisac za djecu i mlade, autor je pustolovnog romana Prasica je opet lagala koji Mozaik knjiga objavljuje po prvi put.

Riječ je o pustolovnoj pripovijesti o djevojčici Ružici koja se, vraćajući se iz škole, jednostavno izgubila i doživjela dvodnevnu čarobnu pustolovinu… Ni manje ni više nego na gradskom smetlištu. Na tom je smetlištu upoznala dva nova fantastična prijatelja koji su je na kraju i pratili do kuće. Njezini su roditelji i prijatelji priču čuli (i mogu je pročitati) onako kako ju je zapisao Ružičin djed.

Knjiga je namijenjena djeci mlađega školskog uzrasta kojima će motivi ove pustolovno-bajkovite priče biti bliski. Mnoge od njih pronaći će i u drugim djelima književnosti za djecu kojima se naš napoznatiji i najobjavljivaniji književnik i pjesnik za djecu, mlade i odrasle, veoma rado služi kao inspiracijom za nove i originalne romane, pjesme i pripovijesti. Nakon Bontona 3, ovo je četvrta knjiga u biblioteci Zvonimir Balog za mlade, i provi roman koji do sada nie bio objavljivan.

Ilustracije za knjigu i naslovnicu napravio je Niko Barun.

Ostale naslove Zvonimira Baloga potražite ovdje.

Na zalihi
79,00 kn
Mjesec dječje knjige
30,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.