Naslovnica knjige: POUZDANA ŽENA

Podijeli:

  • Broj stranica: 494
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531408479
  • Uvez: meki
  • Širina: 13.5 cm
  • Visina: 21.5 cm

POUZDANA ŽENA

Robert Goldrick

Knjige Književnost Romani

Zabačeni ruralni Wisconsin, 1907. Šiban ledenim vjetrom, Ralph Truitt, uspješan poduzetnik, stoji sam na peronu i čeka ženu s kojom je dogovorio vezu preko oglasa objavljenog u novinama. No kada Catherine Land siđe s vlaka, Ralph će shvatiti da je prevaren, da ona nije žena s fotografije koju je donio u pismu. Ona je neiskrena, njezine su mu namjere nejasne.

I dok je proganja tajnovita i neugodna prošlost, na ovaj je put krenula vođena pohlepom. Catherinin plan je jednostavan: zadobit će Ralphovu odanost, a onda će ga napustiti kao bogata žena. Međutim, Catherine nije računala na to da i Ralph ima planove za nju, za svoju novu ženu…

Pun neizvjesnosti, drame i seksualne napetosti, roman Roberta Goolricka Pouzdana žena bio je po svom izlasku u Americi pravo iznenađenje pa njegov strelovit uspon na ljestvici najprodavanijih knjiga nikoga nije čudio. Robert Goolrick dočekan je kao iznenađujuće, novo ime na koje čitatelji mogu ubuduće ozbiljno računati.

Ostale naslove Roberta Goolricka potražite ovdje.

Rasprodano
119,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.