Njezina bitka

Kristin Hannah

Na zalihi
18,90 €
Dodaj u košaricu

Njezina bitka

18,00 

- +
Podijeli:

Njezina bitka

Njezina bitka – “Vrhunsko dostignuće Kristin Hannah!” – The Huffington Post

Svi brakovi imaju prijelomnu točku. Sve obitelji imaju rane. Svaki rat ima svoju cijenu… Poput mnogih drugih parova Michael i Jolene Zarkades moraju se suočiti s izazovima svakodnevice – djecom, karijerom, računima, obavezama – čak i kad im se nakon dvanaest godina počinje raspadati brak. Tada Jolene bude poslana na bojište, u opasnost, i ostavlja Michaela, svojeg muža odvjetnika, kod kuće. On se teško snalazi u ulozi samohranog roditelja s njihovim dvjema kćerima. Kao majka, Jolene je u agoniji zato što mora ostaviti obitelj, ali kao vojnikinja ona oduvijek razumije pravo značenje riječi dužnost. U pismima kući oslikava ružičastu verziju života na prvoj crti bojišnice i štiti svoju obitelj od istine. Ali rat će promijeniti Jolene na načine koje nitko od njih nije mogao predvidjeti. Kad im se dogodi tragedija, Michael se mora suočiti sa svojim najcrnjim strahovima i sam izvojevati bitku – za sve ono što je važno njegovoj obitelji.

Njezina bitka impresivna je priča o ljubavi i dužnosti, snazi i nadi.” – Library Journal

O autorici:

Svoju spisateljsku karijeru započela je ranih 1990-ih godina, kada je napisala svoj prvi roman “A Handful of Heaven”. Od tada je napisala više od 20 romana, uključujući nekoliko međunarodnih bestselera. Njena djela često istražuju teme ljubavi, prijateljstva, obitelji i preživljavanja kroz teška vremena. Jedno od njenih najpoznatijih djela je “The Nightingale”, povijesni roman smješten u Francusku tijekom Drugog svjetskog rata, koji je dobio mnoge pohvale kritike i osvojio brojne nagrade. Ovaj roman istražuje ulogu žena u ratu kroz priču o dvije sestre koje se suočavaju s nacističkom okupacijom na različite načine. Drugi značajni roman je “The Great Alone”, smješten u divljinu Aljaske, koji prati obitelj pokušavajući preživjeti u izolaciji i surovoj prirodi. Knjiga se bavi temama traume, obiteljskih odnosa i otpornosti.

Nedavno je Hannah postigla veliki uspjeh s romanom “The Four Winds” (Četiri vjetra), smještenim u razdoblje Velike depresije, koji prati borbu jedne žene da preživi i osigura bolji život za svoju obitelj usred teških ekonomskih i prirodnih katastrofa.

Kristin Hannah je poznata po svojoj sposobnosti da stvori emotivno snažne priče i dobro istražene povijesne okvire. Njeni likovi često prolaze kroz teška iskušenja, ali pronalaze snagu i nadu u najtežim okolnostima. Zbog svog talenta za pripovijedanje i dubokih emocionalnih priča, stekla je veliki broj vjernih čitatelja širom svijeta. Trenutno živi na Pacifičkom sjeverozapadu sa svojom obitelji i nastavlja pisati, inspirirajući čitatelje svojim dirljivim i moćnim pričama.

X
  • Broj stranica: 440
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789533609379
  • Prevoditelj: Mirjana Valent
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 15 x 22.8 cm
  • Težina: 300 g
  • Nakladnik: Znanje
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.