Naslovnica knjige: NESTALI

Podijeli:

  • Broj stranica: 421
  • Godina izdanja: 2008
  • ISBN: 9789531402118
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 22 cm

NESTALI

Jonathan Kellerman

Knjige Književnost Kriminalistički romani

Los Angeles je pun glumaca koji traže posao. Dvoje polaznika jedne glumačke škole lažirat će vlastitu otmicu, a psiholog istražitelj bit će pozvan da obavi njihovo psihološko vještačenje što će se pokazati vrlo lakim poslom jer će slučaj ubrzo biti okončan.

Međutim, kad ubrzo nakon toga djevojka bude okrutno ubijena u dotad predvidljivom scenariju, dolazi do posve neočekivanog obrata. Dylan Meserve, žrtvin dečko, također je nestao, a podvornik u glumačkoj školi koju je par pohađao ima mračnu prošlost. Je li Dylan poremećeni ubojica ili žrtva?

Alex Delaware i istražitelj Odjela za ubojstva Milo Sturgis počinju ispitivati sumnjivce i istraživati mutno podzemlje Los Angelesa. A tada se počinju pojavljivati novi leševi mladih ljudi željnih slave…

Nestali je još jedno napeto putovanje mračnim podzemnim hodnicima zločinačkih umova iz pera jednog od najprodavanijih američkih majstora psiholoških trilera, Jonathana Kellermana. Na hrvatski su mu jezik dosad prevedeni romani Ubojstvo u Parku Griffith, Preko ruba i Čudovište. Roman je s engleskoga prevela Petra Mrduljaš.

Rasprodano
20,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Zauvijek u tvom zagrljaju

Očaravajuća priča o strasti i izdajničkim intrigama na carskom dvoru!

50 kn

149 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.