E baš vam hvala

Marko Vidojković

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet /
Na zalihi
79,00 kn
30,00 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

E baš vam hvala

Marko Vidojković

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet /

Roman E baš vam hvala izvodi svojevrsni desant na cjelokupno postjugoslovensko društvo. U doba globalne apatije i opčeg osjećanja bezizlaza Vidojković nam pomaže da jasnije sagledamo i sudbinu Jugoslavije i vrijeme u kojem živimo.

U paralelnom univerzumu urnebesnog, zabavnog, a opet i sasvim ozbiljnog Vidojkovićevog romana, Jugoslavija se nikada nije raspala, svi smo bogati, zdravi i potentni samoupravljači i ide nam baš dobro, a kosmičkim kvarom uskrsli četnici i ustaše će na kraju, naravno, dobiti po nosu (uz izvesno žaljenja dostojno, ali neophodno „kršenje ljudskih prava“). Jer su negativci i negotivci koji dolaze iz paklenog sveta raspada i užasa – dakle, iz naše dronjave stvarnosti, iz najinferiornije verzije nas samih.

Bogme, ako pronađem kapiju paralelnog sveta iz ove knjige, nećete me više videti ovde. – Teofil Pančić

Zamislite život u kojemu rutinski konzumirate izdašni ménage à trois, pa dođete u priliku – a svi o tome sanjarimo – da škicnete svoj pogreb i provjerite tko je stigao, a tko vas mrtvoga zaobišao, je li se plakalo koliko treba… Ili da upoznate svoje neznano i neželjeno dijete, ali dijete zaboga!, da vidite svoj razvitak u drugim okolnostima, općenito, da imate priliku naknadno popraviti koji izbor, osobni ili tuđi, i drugačije zaokrenuti povijesni meandar, kreirati povijest intervencijom kao multidimenzijski gerilac, kao Terminator, samo još bolje, kao heroj socijalističke revolucije!

Ako vas nešto od toga privlači, prestanite imaginirati i uzmite ovu knjigu u kojoj se ostvaruju hrabre želje i sanjarenja, satirično-akcijski SF Marka Vidojkovića, roman koji bi morao postati hit u više dimenzija i država. – Kruno Lokotar

X
  • Broj stranica: 174
  • Godina izdanja: 2017
  • ISBN: 9789532228205
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 13 x 20 cm
  • Težina: 200 g
  • Nakladnik: Jesenski i Turk
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina