Naslovnica knjige: Bonton 2

Podijeli:

  • Broj stranica: 268
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531413978
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.7 cm
  • Visina: 19 cm

Bonton 2

Zvonimir Balog

Knjige Outlet Priče za djecu i mlade

BONTON 2

KAKO DA NE POSTANEM KLIPAN/ICA U 100 LEKCIJICA

Prva knjiga bontona je kod najmlađe publike bila primljena iznimno dobro te je Zvonimir Balog napisao i nastavak, namijenjen nešto starijoj školskoj djeci. Tako se u drugom dijelu knjige koja čitatelju pomaže da ne postane klipan ili klipanica u sto lekcijica, bavi dubljim i temeljitijim pitanjima.

Već samo letimičan pogled na nazive poglavlja – Tko si, odakle dolaziš, kamo ideš, Možemo li biti zadovoljni sa sobom, Iskušenja samog đavla, Kako jesti, kako na ve-ce školjku sjesti, Kazalište i pokazivalište, Oko kućnog praga, I ulica je predvorje tvoga doma, Potpuno je jasno, štreberima je u školi krasno – jasno daje do znanja da je riječ o bontonu koji će djecu potaknuti da usvoje pravila lijepog ponašanja na neuobičajeno zabavan način.

Knjiga Bonton 2 će djeci na pragu puberteta dati mnoge zanimljive ideje o tome kako riješiti neke svoje probleme, pokazati im neprihvatljive oblike ponašanja, ali ih i zabaviti.

Ostale naslove Zvonimira Baloga potražite ovdje.

Na zalihi
79,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.