Armati

Larí Marí

Armati je briljantno napisan roman inspiriran istinitim pričama. Spoj lijepe književnosti, filozofije i duhovnosti pretočen je u magičnu priču koja će vas povesti na put otkrivanja vašeg životnog poziva.

Uskrs u Veneciji. Pomrčina Sunca skriva veliku tajnu zbog koje dječak Ian Artanian ostaje bez obitelji. Kako bi iskupio grijehe svojih najmilijih i shvatio zašto je baš on jedini preživio, kreće u potragu za svojim životnim pozivom. Taj vitez duhovnosti na putu istine korača kroz medicinu, teologiju, filozofiju i psihologiju tražeći u sebi, a time i u svima nama, duboko potisnuti ili neosviješteni dar s kojim se svatko od nas rađa. To je talent zbog kojeg se razlikujemo od drugih ljudi, nešto samo naše i jedinstveno, često različito od posla kojim se bavimo.

Ianovo poslanje po­vezano je sa zastrašujućom obiteljskom tajnom koja mu se poput slagalice otkriva u snovima. Priča koja ga noćima budi skriva mi­sterij čiji trag ga vodi do Teste, napuštenoga venecijanskog otoka s kojega huče riječi: “Životni poziv najdublja je svrha našeg postojanja i zato se odvažite i zakoračite u potragu života!”

O autoricama:

Književni dvojac Larí Marí kao duševne savjetnice s dugogodiš­njom privatnom praksom svoje umijeće pretaču u Prozu koja liječi. Larissa Kunić (Larí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist energetske medicine. Marieta Kola (Marí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist intuitivne medicine. Suvlasnice su Entere Clinic u Opatiji, male klinike velike duše u kojoj već 20 godina crpe nadahnuća i, pomažući mnogim klijentima, stvaraju književne hitove.

Njihov prvijenac Bez ljubavi i mržnje dobitnik je nagrade Kiklop za najbolji debitantski roman 2014. godine. Preveden je na slovenski jezik i u kratko je vrijeme postao velik regionalni hit. Drugi roman, Zlatni Mjesec, nastavio je uspjeh prvog romana i oba su ušla u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice u Londonu. Roman Armati treći je nastavak ciklusa njihove Proze koja liječi.

Ostale knjige ovih dviju autorica potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 264
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531421324
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 290 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA