Naslovnica knjige: ANĐEO U SNIJEGU

Podijeli:

  • Broj stranica: 287
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531412308
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 19 cm
  • Visina: 13.5 cm

ANĐEO U SNIJEGU

Glenn Beck

Knjige Književnost Romani

ANĐEO U SNIJEGU dirljiva je priča o obitelji, praštanju i slobodi da se doživi budućnost riješena okova prošlosti.

Rachel Price ima samo jednu lijepu uspomenu iz djetinjstva: trenutak kad ju je otac uhvatio za ruke dok su se igrali vani jednog hladnog, snježnog dana i nazvao je svojim anđelom. Bio je to rijedak i svet trenutak u njezinu mladom životu, trenutak u kojemu se napokon osjetila sigurnom, voljenom i zaštićenom. Ali to nije potrajalo.

Mnogo godina poslije Rachelina kći jedino je svjetlo u njezinu turobnom životu. Rachel ponavlja obrasce ponašanja koje je naučila kao dijete i izlaže vlastitu kćer istom destruktivnom ponašanju. Zatočena u braku s nasilnikom, ali šćućurena u sigurnosti poznatoga, previše se boji da bi pobjegla.

Rachel prihvaća život takav kakav je postao. Čak nalazi isprike za one koji je stalno bacaju u očaj i žaljenje. Ali tada neočekivani telefonski poziv starog prijatelja promijeni sve. Njezin uređeni svijet okreće se naglavce kad pođe na putovanje koje bi joj moglo biti posljednja prilika da spasi život od kojega je davno odustala.

Dok joj se nova prijateljstva nesigurno razvijaju, Rachel shvaća da bi sve u što je nekoć vjerovala moglo biti laž. Ali spoznati istinu nije tako jednostavno kako se čini. Dok snijeg pada i obećanje se božićnog otkupljenja bliži, Rachel počinje gledati svoje cijelo djetinjstvo u posve novom svjetlu. Sada mora odlučiti što joj donosi budućnost – i što njezina prošlost zaista znači. Hoće li je istina osloboditi ili će je osuditi na život pun kajanja i razmišljanja o tome što je možda moglo biti?

Rasprodano
89,00 kn
40,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.