Velicanstveni Leonardo

SVAKA KNJIGA VELIČANSTVENI LEONARDO JE UNIKAT!

Komisijski pregled svakog primjerka:

Svih 200 primjeraka će prije pakiranja komisijski pregledati voditelj nabave, voditelj prodaje i urednik, koji time osiguravaju da se primjerak nalazi u besprijekornom stanju.

Svi će primjerci biti kaligrafski numerirani i komisijski zapakirani, što će potvrđivati i žig na vanjskoj strani paketa. Paket će sadržavati sve elemente koji će također biti navedeni na dostavnici.

VAŽNE INFORMACIJE O IZRADI DIJELOVA PAKETA VELIČANSTVENI LEONARDO:

– Šesterokratno ručno brušena pod vodom te šesterokratno sušena kozja koža.

– Jednak postupak proizvodnje kao i prije 500 godina.

– Izgled knjige je posljedica ručne obrade i ručnog uvezivanja u knjigovežnici u Concorezzu, što daje knjizi dodanu vrijednost.

– Knjiga će biti tiskana u Perugi, a kovanica će biti izrađena u Firenci na stroju koji je dizajnirao sam Leonardo da Vinci.

– Serigrafija Portret mlade zaručnice izrađena je u ograničenoj seriji za hrvatsko izdanje Veličanstveni Leonarda u umjetničkom ateljeu Bologni.

– Paket Veličanstveni Leonardo težak je oko 9 kilograma.

Ovo je izdanje izrađeno uzimajući u obzir tri kriterija: proizvođača (izrada), izdavača (sadržaj) i kupca (izgled).

VAŽNO!

Ovitak knjige izrađen je od kozje kože, koja se obrađuje prirodnim postupkom i bez bojanja, te je zato svaki primjerak unikatan. To znači da nijedna dva primjerka knjige nisu potpuno jednaka s obzirom na boju kože. Obojeni otisak naslova na ovitku također se razlikuje od primjerka do primjerka.

Komisija je pregledala svaki primjerak zasebno i prilikom pregleda izdvojila osam primjeraka knjige Veličanstveni Leonardo, koje je ocijenila tehnički neuspjelima odnosno oštećenima (tijekom izrade, prilikom obrade kože…).

Svi preostali primjerci knjige po ocijeni komisije vrhunske su kvalitete. Knjiga može sadržavati neke vidljive obrasce na kožnom ovitku, posebne nijanse i pjege na koži, ali to je značajka ručno izrađene knjige, prirodno nebojane kože, te se ne radi o pogrešci.

 

INFORMACIJE I NARUDŽBA

Služba za kupce i informacije:
01 / 6053 990

NARUDŽBA

Popunite narudžbenicu ovdje

BUDITE U KONTAKTU

Prijavite se ovdje ako želite dobivati obavijesti o promocijama naših novih naslova

POTRAŽITE NAS
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.