Objava dobitnika

REZULTATI IZVLAČENJA NAGRADNE IGRE “OSVOJI BICIKL – PRETPLATI SE NA DJEČJE ČASOPISE”  MOZAIKA KNJIGA

Tročlana komisija za izvlačenje dobitnika provela je 30. studenog 2015. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d.o.o. nagradno izvlačenje 101 dobitnika nagradne igre “OSVOJI BICIKL – PRETPLATI SE NA DJEČJE ČASOPISE“ u ukupnoj vrijednosti od 21.982,00 kune u robnoj protuvrijednosti.

U izvlačenju su sudjelovali svi sudionici koji su od 24. kolovoza do 20. studenog 2015. poslali Priređivaču pravilno i u potpunosti popunjene prijavne dokumente za sudjelovanje u nagradnoj igri, zaprimljene u sklopu posebne ponude proizvoda Priređivača, u primljenoj adresiranoj povratnoj omotnici, poštom ili osobno donošenjem povratne omotnice u Službu za kupce Priređivača ili su putem Interneta prijavili podatke potrebne za sudjelovanje u nagradnoj igri u navedenom razdoblju. Izvlačenje je provedeno u skladu s objavljenim pravilima nagradne igre “OSVOJI BICIKL – PRETPLATI SE NA DJEČJE ČASOPISE“. Komisija je izvukla sljedeće dobitnike:
Sve dobitnike nagrada pogledajte ovdje: DOBITNICI NAGRADNE IGRE – OSVOJI BICIKL – PRETPLATI SE NA DJEČJE ČASOPISE – izlačenje 30.11. MOZAIK KNJIGA

Mozaik knjiga zahvaljuju svim sudionicima nagradne igre, a sretnim dobitnicima ovih vrijednih nagrada čestitamo.

KLASA: UP/I-460-02/15-01/429
URBROJ: 513-07-21-01/15-2

Suglasnost izdalo Ministarstvo financija 30. srpnja 2015.

Glavne nagrade – po jedan BICIKL FUJI Dynamite comp našeg partnera ROG JOME osvojili su:

Zrinka Miškić i Denis ĆikovićDOBITNICE S BICIKLIMA

ČESTITAMO!

 

 

 

REZULTATI IZVLAČENJA ZIMSKOG ZGODITKA
MOZAIKA KNJIGA I READER’S DIGESTA

Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 31. ožujka 2015. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika ZIMSKOG ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. 

U izvlačenju su sudjelovali svi sudionici koji su od 1. siječnja do 26. ožujka 2015. poslali Priređivaču pravilno i u potpunosti popunjene prijavne dokumente za sudjelovanje u nagradnoj igri, zaprimljene u sklopu posebne ponude proizvoda Priređivača, u primljenoj adresiranoj povratnoj omotnici ili u primljenoj adresiranoj povratnoj omotnici s odgovorom DA ili NE, poštom ili osobno donošenjem povratne omotnice u Službu za kupce Priređivača ili su putem telefona ili interneta prijavili podatke potrebne za sudjelovanje u nagradnoj igri u roku od 7 dana od primitka posebne ponude proizvoda Priređivača. Izvlačenje je provedeno u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Zimski zgoditak. Komisija je izvukla sljedeću dobitnicu:

MIRJANA MIKOLAŠEVIĆ, 31220 VIŠNJEVAC

Mozaik knjiga i Reader’s Digest zahvaljuju svim sudionicima nagradne igre, a sretnoj dobitnici ove vrijedne nagrade čestitamo.

KLASA: UP/I-460-02/14-01/764
URBROJ: 513-07-21-01/14-2

Suglasnost izdalo Ministarstvo financija 11. studenog 2014.

REZULTATI IZVLAČENJA 12. VELIKE NAGRADNE IGRE MOZAIKA KNJIGA I READER’S DIGESTA!

Sudjelovanje se doista isplati, a evo i pravog dokaza za to: 19. siječnja u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu izvučeni su dobitnici 12. velike nagradne igre Mozaika knjiga i Reader’s Digesta. Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika, u nazočnosti javnoga bilježnika, izvukla je čak 105 dobitnika nagrada ukupne vrijednosti 508.000 kn na American Express karticama i u robnim nagradama.

Ove je godine VELIKU NAGRADU vrijednu 250.000 kn na American Express kartici osvojio gospodin Stjepan Puh iz Petrovskog. Zahvaljujući odgovoru na našu ponudu u roku od 14 dana, nagrada je uvećana za 25.000 kn DODATKA ZA PRAVODOBAN ODGOVOR pa se njegov osvojeni iznos popeo na vrtoglavih 275.000 kn na American Express kartici.

Sretne je ruke bio i Mirko Krčmar iz Molvi koji je osvojio NAGRADU ZA BRZI ODGOVOR vrijednu čak 125.000 kn na American Express kartici , a izvučeni su i dobitnici PRVE, DRUGE i TREĆE NAGRADE: 15.000 kn na American Express kartici osvojio je Damir Nezić iz Gornjih Bogićevaca, 10.000 kn na American Express karticiFrančiška Popović iz Kapele te 5000 kn na American Express kartici Nada Mesec iz Varaždina. Sreća se osmjehnula i dobitnicima ČETVRTE NAGRADE – 100 sretnika osvojilo je vrhunsku enciklopediju POVIJEST vrijednu 780 kn.

Uz to, izvučeni su dobitnici i dviju posebnih nagrada: NAGRADU ZA NAJBOLJE NARUČITELJE vrijednu 30.000 kn na American Express kartici osvojila je ŽeljkaPlećaš iz Zadra, a NAGRADA ZA POVJERENJE vrijedna 5000 kn na American Express kartici otišla je u ruke Albina Vengusta iz Opatije.

Cjelokupni popis dobitnika u 12. velikoj nagradnoj igri možete pročitati ovdje 

Popis dobitnika u ostalim nagradnim igrama možete pročitati ovdje.

Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im mnogo veselja uz primljene nagrade!

OBJAVA DOBITNIKA ZA NATJEČAJU “Nagrađujemo najbolje recepte”

U sjedištu Mozaik knjiga u Zagrebu, 16.04.2013. tročlani žiri odabrao je najbolje recepte u Mozaikovu nagradnom natječaju “Nagrađujemo najbolje recepte”.

U natječaju su sudjelovali svi koji su kupili Veliku ilustriranu kuharicu i poslali nam svoje recepte do 12.04.2013.

Prvu nagradu – Sjeckalicu Saladino osvojili su:

  1. Vladimira Špehar, Bosiljevo
  2. Katica Lozić, Glagoljaška, Vinkovci
  3. Ljerka Benziger Kurjaković, Zagreb
  4. Anica Zoričić, Zagreb
  5. Biserka Ivanković, Zagreb

Drugu nagradu – Kuhinjsku tavu osvojili su:

  1. Nataša Brnčić, Rijeka
  2. Sanja Jurinec, Rakitje
  3. Klementina Kaštelan, Rab

Od srca čestitamo sretnim dobitnicima!

OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNE IGRE MOZAIKA KNJIGA “Osvojite 21.000 kn na American Express kartici u povodu 21. obljetnice samostalnosti Republike Hrvatske”

19.12.2012.

U sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu, 18.12.2012. izvučena je dobitnica Mozaikove nagradne igre “Osvojite 21.000 kn na American Express kartici u povodu 21. obljetnice samostalnosti Republike Hrvatske”. U nagradnoj igri su sudjelovali svi koji su u pretplati naručili novo izdanje VELIKOG ATLASA HRVATSKE. Nagradu od 21.000 kn na American Express kartici je osvojila:

Hermina-Marija Rodić, Zagreb

Od srca čestitamo sretnoj dobitnici!

Rezultate izvlačenja i popis svih dobitnika u nagradnoj igri Mozaika knjiga“NAGRADNA IGRA GODINE – 205.725 RAZLOGA ZA DOBRU KNJIGU” za 2010. godinu možete preuzeti ovdje.

Rezultate izvlačenja i popis svih dobitnika nagradne igre Mozaika knjiga “MOZAIK KNJIGA – MOZAIK NAGRADA” za 2009. godinu
možete preuzeti
ovdje.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.