Ljeto dobrih knjiga

Mozaik knjiga i ove godine tijekom lipnja organizira ljetni sajam knjiga pod nazivom Ljeto dobrih knjiga na kojemu će biti ponuđeno više od 2 500 vrhunskih naslova vodećih hrvatskih izdavača uz popuste od 10 do 70 posto. Odlična ponuda naslova u izdanju Mozaika knjiga po sajamskim cijenama dostupna je i na www.mozaik-knjiga.hr.

Bez obzira na to provodite li ljeto u gradu ili na selu, na moru ili na planini, za dobar godišnji odmor trebaju vam i dobre knjige. 

Bogata ponuda više od 2 500 vrhunskih naslova vodećih hrvatskih izdavača čeka na vas na Zagrebačkom velesajmu, a uz popuste od 10 pa do čak 70 posto sigurno ćete pronaći dovoljno knjiga za dugo, toplo ljeto koje je pred nama.

Na sajmu možete pronaći naslove u izdanju: Mozaika knjiga, 24 sata, Znanja, Frakture, Profila, Fokusa, Naklade Ljevak, VBZ-a, Školske knjige, Planetopije, Jesenski i Turka, Stilusa, Begena i Dominovića.

Posjetite nas svakog dana od 10 do 20 sati u paviljonu 7A Zagrebačkog velesajma. Paviljon ćete lako pronaći jer se nalazi odmah s desne strane Ulaza Jug. Lokaciju možete provjeriti ovdje: http://bit.ly/ZagrebackiVelesajamMapa.

Kupci izvan Zagreba neće biti zapostavljeni jer bogatu ponudu naslova u izdanju Mozaika knjiga po sajamskim cijenama mogu pronaći na www.mozaik-knjiga.hr i kupiti uz besplatnu poštarinu za narudžbe iznad 150 kuna.

Neka ovo ljeto bude ljeto dobrih knjiga! 

Vidimo se na Velesajmu!

AKCIJA!

Pogledaj ponudu

AKCIJA!

Dnevnik mog djetinjsta

PREKRASNA USPOMENA IZ DJETINJSTVA

30,00 kn

139,90 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.