Za sigurnost na Internetu

Ovoga mjeseca, u novom članku iz serije o sigurnosti na internetu Reader’s Digest pokreće akciju protiv zlostavljanja na internetu. Pročitajte “Ne puštaju me na miru” i otkrijte više o ovoj temi te saznajte što možete učiniti.

Snaga je u brojkama. Ispunite našu novu anketu kako bismo prikupili što više glasova koje ćemo prenijeti ljudima iz internetske industrije, nacionalnim vladama i EU i tako ih potaknuti da uvedu sigurnosnu tipku.

Što je sigurnosna tipka? Ikona na kompjutorskom ekranu koja dijete jednim klikom miša spaja s centrom za pomoć dostupnim 24 sata dnevno. Primjerice, sigurnosna tipka koristi se u Velikoj Britaniji i daje djeci i tinejdžerima brz i jednostavan pristup do pomoći.

Poziv na akciju. Europa treba sličnu tipku odmah, ali potrebna nam je akcija “običnih ljudi” – svih nas – kako bi se vlade i internetska industrija natjerali na akciju u svrhu zaštite mladih korisnika interneta. Europski Reader’s Digest – sa svojih više od tri milijuna pretplatnika
– traži od vas podršku za ovu akciju.Uz vašu podršku, postići ćemo rezultate.

Neka se i vaš glas čuje.
Zaštitite, podržite, sudjelujte!

Redakcija Reader’s Digesta

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.