“VRATITE OSMIJEH” NA LICE – ČITAJUĆI!

Uz to što su idealan poklon i najbolji prijatelj, knjige će vam vratiti osmijeh na lice jer ne nude recepte, nego pokušavaju “otvoriti vrata do boljeg razumijevanja onog što nas čini sretnima i zadovoljnima, što nam uljepšava život i čini ga vrijednim življenja”.

Stoga, Mozaik knjiga svojom akcijom „Vratite osmijeh!“ omogućava svim ljubiteljima štiva iz područja samopomoći i psihologije domaćih i stranih autora kupnju popularnih naslova po posebnim popustim kroz  mjesec dana.

Među naslovima koji su u ponudi nalaze se knjiga Daniela Golemana „Emocionalna inteligencija u poslu“, „Moć pozitivnog mišljenja“ i „Možeš ako misliš da možeš“ Normana Vincenta Pealea, „Koju igru igraš?“ Erica Bernea, „Knjiga životnih zakona“ Seana Coveya, „Žene koje trče s vukovima“ Clarisse Pinkole Estes , „Voljeti se otvorenih očiju“ Jorgea Bucaya, „Ljubavologija“ Brune Šimleše, „U ljubavi i bez nje“ Mirjane Krizmanić i mnogi drugi.

Zato ne propustite ovu priliku već požurite u Mozaikove knjižare!

… Vratite osmijeh!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.