Veliki sajam knjiga u Tvornici

Ponovo smo za vas pripremili bogatu ponudu naslova u kojoj će se naći za svakoga po nešto – od slikovnica, knjiga za djecu i najmlađe do krimića, ljubića, lijepe književnosti, priručnika, atlasa i enciklopedija.

Izaberite između nekoliko stotina naslova onu najbolju za vas.
Na sajmu vas očekuju knjige već od 2 kn i veliki popusti na cijelokupnu ponudu. Istaknuli bismo za klince i klinceze – ilustrirane slikovnice Grga Čvarak i Antuntun, za mlade – fantasy romane, za ljubitelje krimića besmrtnu Agathu Christie, za one koji su uvijek u potrazi za novim hitom romane Sestra i Sarin ključ, za gurmane luksuzne kuharice, a naći će se i knjiga za vrt, dom, slobodno vrijeme, self helpa, enciklopedija i atlasa.
Veliki naglasak je na najnovijoj slikovnici GRGA ČVARAK koju je ilustrirao Tomislav Torjanac – oduševiti će i mlade i stare, a odličan je izbor za najoriginalaniji Božićni poklon.
Odlučili smo se pred same blagdane razveseliti Vas – naše kupce i ponuditi vam najbolja Mozaikova izdanja po super povoljnim cijenama i popustima preko 80%. Svakog kupca očekuje dar iznenađenja! Kupite poklon drugima, a mi ćemo nagraditi vas.
Zbog svih ovih razloga…..požurite u Tvornicu od 5. do 8.12. od 10 do 20 sati po najbolje Božićne poklone!
Razveselite sebe i one vama drage, a mi ćemo vas – ovom posebnom ponudom knjiga po sniženim cijenama!

Vaš Mozaik knjiga!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.