VELIČINA JE BITNA i točka!

Velika nam je čast predstaviti Vam najnoviju kampanju džepne biblioteke nakladničke kuće Mozaik knjiga pod nazivom ”Veličina je bitna i točka!”. Vodeći se poznatom krilaticom Mozaik knjiga je za sve željne dobrog štiva u ovim vrućim ljetnim danima pripremio prave poslastice u džepnom obliku.

Omiljene bestselere i novitete sada možete pronaći u manjem formatu po posebno povoljnim cijenama koje neće dodatno opteretiti vaše torbe ali ni novčanike. Ova praktična džepna izdanja u trenu će vas uvući u svoj svijet bilo da ste u gradskoj gužvi na vrelom kontinentu ili na odmoru uz more. Naslovi poput ”Tajne”, ”Kraljevstva snova”, ”Nevine vatre”, ”Šminkerice”, ”Zlatne djevojke”, ”Katedrale mora” i ”Najboljeg komada” iz džepne biblioteke čekaju na vas.

Ako volite priče o zabranjenim ljubavima između potpunih suprotnosti koje se unatoč svim silama i situacijama koje ih razdvajaju  i dalje privlače, ”Kraljevstvo snova”, ”Tajna”  i ”Nevina vatra” sigurno će vas osvojiti u dahu. Ako vas privlače intrige kroz koje prolaze bogati i slavni u potrazi za srećom i smislom života, likovi ljubavnih romana Susan Elzabeth Phillips povest će vas na svoj turbulentni put od vrha do dna i natrag.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.