U SREDIŠTU ZAGREBA POČEO PRVI FESTIVAL ŽENSKE KNJIŽEVNOSTI

U četvrtak, prvog dana festivala očekuje vas „Mali književni maraton”  uz Sanju Pilić i Julijanu Matanović, a program će voditi Alwaysova ambasadorica Iva Šulentić uz otkačenu ekipu iz „Studija smijeha”. Navečer će se u klubu Pepermint održati i humanitarni party za kojeg će kao ulaznica poslužiti knjiga, nova ili stara, koje će se prikupljati i donirati Domu za djecu „A.G.Matoš” u Selskoj, a glazbu će puštati poznati svjetski putnik Hrvoje Šalković i majstor kuhinje Mate Janković.

Sutra, u petak, 21. listopada. u klubu Pepermint ugostit će vas „Odjel za putovanja” u sastavu Šalković, Aščić, Ivančić  i Ribafish, nakon njih saznajte nešto novo o povijesti hrane uz Branku Sacher i Nadu Mirković te ljubavi i seksu uz Brunu Šimlešu, Rujanu Jeger i Aleksandra Štulhofera.

U subotu, posljednjeg dana festivala, program je namijenjen mladima s kojima će se u Maraschinu družiti Sanja Pilić i odgovarati na sva njihova pitanja, a za kraj vas čeka „Modni almanah” Alme Premerl Zoko.

Program festivala pogledajte ovdje:

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.