Tjedan ljubavi u Mozaiku knjiga

*Dobitnica knjige Istine i laži o ljubavi Brune Šimleše je Branka (Jasmina) Hadžikarić. Čestitamo!

Ovdje u Mozaiku knjiga vjerujemo da ljubav pokreće svijet. Povodom Valentinova darujemo vam popust na ljubavne romane, a nekoga od vas nagradit ćemo i novom knjigom Brune Šimleše!

Tijekom svih ovih godina, u našim ljubavnim romanima čitali ste o zaljubljivanju, najljepšim romansama i strastvenim vezama, ali i o slomljenim srcima i neuzvraćenoj ljubavi. Iako ponekad bolna, ljubav je i dalje najuzvišeniji i najčarobniji osjećaj koji zaokuplja srca i umove ljudi od pamtivijeka.

Ove godine smo cijeli jedan tjedan u veljači, mjesecu ljubavi, posvetili vama – našim vjernim čitateljicama i čitateljima. Kako bismo vam zahvalili na svoj ljubavi koju godinama dijelite s nama, poklanjamo vam 20 posto popusta na ljubavne romane* u našem webshopu!

Izaberite omiljene naslove u kategoriji Ljubavni romani i upišite kod LJUBAV i cijena odabranih knjiga umanjit će se za 20 posto. Jednostavno, zar ne? 🙂

Osim popusta, imamo još jedno iznenađenje za vas. Netko od vas može osvojiti Istine i laži o ljubavi, novu hit knjigu najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za ljubav Brune Šimleše! Sudjelovanje je jednostavno – kupite barem jedan ljubavni roman u razdoblju od 9. do 18. veljače, iskoristite kod LJUBAV i Istine i laži o ljubavi mogu stići upravo tebi. Dobitnicu ili dobitnika ćemo objaviti na web stranici Mozaika knjiga, kao i na našoj Facebook stranici.

Voli vas vaš,

Mozaik knjiga

*Popust se ne odnosi na već snižene naslove, niti na one u kategoriji “Novo”.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.