SRETNA DOBITNICA PREUZELA 10.000 KN NA AMERICAN EXPRESS KARTICI

“Nagradu stvarno nisam očekivala. Imala sam jako loš dan i kad ste me nazvali da me obavijestite o osvajanju, isprva nisam ni vjerovala da sam dobitnica. Nasreću, prvotnu je nevjericu brzo zamijenilo oduševljenje. Nagrada će mi dobro doći, prvo ću počastiti kćer, a malo ću i na sebe potrošiti,” priznala nam je ova simpatična Osječanka. Osim što uživa u čitanju časopisa Reader’s Digesta, gospođa Ana vjerna je čitateljica i ostalih naših izdanja te će i dalje sudjelovati u našim nagradnim igrama jer kao što sama kaže, tko ne sudjeluje, ne može ništa ni osvojiti.
Mozaik knjiga i Reader’s Digest za vas su pripremili brojna vrijedna izdanja koja će vas zasigurno oduševiti, a ujedno vam biti i od koristi. A u tijeku je i 9. velika nagradna igra u kojoj možete osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i veliku nagradu vrijednu 300.000 kuna na American Express kartici!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.