Rujanski sajam knjiga

Rujanski sajam knjiga

ZAGREBAČKI VELESAJAM

OD 4. RUJNA DO 24. RUJNA 2017., PAVILJON 7

Rujanska berba počinje. Uberi popuste na knjige!

 

Kraj ljeta i dolazak jeseni za mnoge označava povratak čarobnom svijetu knjiga, čitanju u parku, prirodi, ili povratak u ugodnu toplinu doma. Kralj ljeta označava i povratak u stvarnost nakon godišnjih odmora. Upravo nam knjige pružaju što brži oporavak od toga šoka.

Od 4. do 24. rujna Zagrebački velesajam će opet postati utočište za najbolja književna ostvarenja!  Najbolja izdanja knjiga na jednome mjestu predstavit će devet različitih izdavača s ponudom koju ne biste smjeli propustiti. Vrhunski hit naslovi i aktualne uspješnice u svijetu očekuju čitatelje po sajamskim cijenama!

Sigurno tijekom ljeta niste uspjeli pročitati sve s popisa omiljenih štiva, pa se ovaj sajam nudi kao još jedna prilika za knjige po najnižim cijenama. Tom prilikom nude se noviteti, vrhunski trileri, krimići, beletristika koja je poharala svijet, priručnici, savjetnici, knjige za djecu, mlade i neodoljive slikovnice po iznimno povoljnim cijenama!

Jedno je sigurno – kao i na sajmu u srpnju, u mirnom i opuštajućem okružju, bez žurbe moći ćete odabirati naslove koje ste dugo priželjkivali.

Otkrijte što su za Vas pripremili Fokus, Fraktura, Mozaik knjiga, Naklada Ljevak, Planetopija, Profil, VBZ, Znanje i 24 sata Knjige!

Vrata Zagrebačkog velesajma bit će otvorena svakim danom od 10 do 21 sat u paviljonu 7!

 

Prilika da od nadolazećih jesenskih plodova uberete ono najbolje – knjige!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.