Rezultati izvlačenja 13. velike nagradne igre Mozaik knjige i Reader’s Digesta!

Sudjelovanje se doista isplati, a evo i pravog dokaza za to: 19. siječnja u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu izvučeni su dobitnici 13. velike nagradne igre Mozaika knjiga i Reader’s Digesta. Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika, u nazočnosti javnoga bilježnika, izvukla je čak 106 dobitnika nagrada ukupne vrijednosti 501.200 kn na American Express karticama i u robnim nagradama.

Ove je godine VELIKU NAGRADU vrijednu 250.000 kn na American Express kartici osvojila gospođa Ankica Čermak iz Bjelovara. Zahvaljujući odgovoru na našu ponudu u roku od 14 dana, nagrada je uvećana za 25.000 kn DODATKA ZA PRAVODOBAN ODGOVOR pa se njezin osvojeni iznos popeo na vrtoglavih 275.000 kn na American Express kartici.

Sretne je ruke bio i Joso Milković iz Rijeke koji je osvojio NAGRADU ZA BRZI ODGOVOR vrijednu čak 125.000 kn na American Express kartici, a izvučeni su i dobitnici PRVE, DRUGE i TREĆE NAGRADE: 6900 kn vrijedan televizor osvojila je Katica Fabris iz Korčule, 3600 kn vrijedan smartphone Milovan Prahin iz Rakovog Potoka te 900 kn vrijedan tablet Višnja Krušić iz Zagreba. Sreća se osmjehnula i dobitnicima ČETVRTE NAGRADE – 100 sretnika osvojilo je Veliki obiteljski medicinski savjetnik vrijedan 898 kn.

Uz to, izvučen je dobitnik posebne nagrade: NAGRADU ZA NAJBOLJE NARUČITELJE vrijednu 20.000 kn na American Express kartici osvojio je Amin Saadalla iz Strmca Samoborskog.

Cjelokupni popis dobitnika u 13. velikoj nagradnoj igri možete pročitati ovdje, a rezultate izvlačenja Nagradne za najbolje naručitelje možete pročitati ovdje.

Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im mnogo veselja uz primljene nagrade!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.