RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Victoria, kao djevojčica plovila je s roditeljima od destinacije do destinacije istraživajući svijet, sve je bilo u redu do jednog dana kad je njihov brod doživio brodolom. Te se majkom i pratiljom našla na pustom otoku, majka je nedugo zatim preminula, a ona i njena pratilja su ostale same. Tori je sad mlada i bezbrižna djevojka koja već deset godina živi na pustom otoku izgubljena i jako daleko od civilizacije, izgubila je svaku nadu da će biti pronađena te se pomirila sa sudbinom. Nije ni slutila da njen djed nikad nije odustao od potrage za njom i njenim roditeljima, i sad deset godina kasnije ona živ slobodno, a ono što će uslijediti skroz će joj promijeniti život. Napokon su pronađene, ali Tori na kušnju stavlja zgodnog kapetana kako bi se uvjerila da je uistinu došao po njih da ih vrati kući.

Grant je poznat po hrabrosti i poštenju, te je odlučio pomoći starom i nemoćnom čovjeku koji već godinama traži izgubljenu obitelj, otisnuo se na pučinu s obećanjem da će pronaći Tori, zaštititi je i vratiti kući. Kad Grant napokon pronađe djevojku, trebat će mu sve strpljenje svijeta da je uvjeri kako joj je došao pomoći i da ga šalje njen djed kakao bi naveo djevojku da napusti otok i pođe s njim kući. Tori će mu zadavati glavobolje, ali ono najgore je što ga djevojka privlači više nego i jedna žena do sad. Ali ni Tori nije imuna na mladog i zgodnog kapetana, i spremna je na sve kako bi ga osvojila, Grant se bori s iskušenjem i odbija uzeti ono što mu se nudi, ali uzalud neće moći odoljeti predivnoj i divljoj Tori. Njihova priča upravo kreće.

Zašto je trebalo deset godina na napokon nađu Tori na pustom otoku? Što im se sve događalo kroz godine? Tko je bio uz nju sve godine na otoku? Kakav osjećaj ima Tori kad je napokon pronađu? Vjeruje li kapetanu? Hoće li mirno poći kući s njim? Kakvi osjećaji se bude u njoj u blizini zgodnog kapetana? Što on osjeća za nju? Hoće li Grant pokleknuti ? Kako završava ova priča?

TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE PROČITATI SAMI ?

Još jedna predivna i dirljiva priča stiže nam iz pera divne autorice i kraljice ljubavnih romana, koja je svojim pričama osvojila srca čitatelja diljem svijeta, priča koja se čita u dahu, priča koju ne možeš tako lako ispustiti iz ruku. Predivna i uzbudljiva priča koja će vas držati u neizvjesnosti do samoga kraja, a likovi će vas totalno oboriti s nogu, jednostavno će vas natjerati da se zaljubite u cijelu priču i u naše glavne junake. Junake koji su me nasmijali, ali i natjerali suze na oči, eh kad sam ja romantična dušica koju i sitnica rasplače ? Moje tople preporuke za ovu predivnu i uzbudljivu priču koju svakako morate pročitati, vi ste na redu za otputujete u predivnu priču i otkrijete sve detalje, jer ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje.

Prevela: Ira Martinović

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.