RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Christopher za prijatelje Kit, kao drugi sin jednoga grofa, jako je zadovoljan svojim položajem, i traćenjem svoga života u kockarnicama, razuzdanim zabavama i gužvanjem plahti kreativnih udovica. Ali na taj način on skriva svoj pravi poziv, naime Kit je tajni operativac koji je svoj život posvetio domovini, sve je kako treba biti, sve ide po planu, sve do jednim, kad Kit bude bačen na koljena. Naime njegov partner tragično pogine, što Kita jako potrese, i taj događaj mu pokrene krv u žilama. Ništa ga ne može zaustaviti u potrazi za pravdom, jer spreman je pretresti i nebo i zemlju da pronađe onoga tko ga je lišio partnera. Ni slutio nije da će mu na put stati jedna dama, ljupka Diana, koja bi mu mogla pomrsiti sve račune, osobito onda kad se u zraku osjeća jaka privlačnost,što ga zabrinjava.

Diana mlada i jako privlačna, ali tvrdoglava djevojka, koja se ne boji nikoga, žena koja je spremna na sve kakao bi spasila brata i sačuvala svoju obitelj od onoga što se sprema. Diana je spremna i svoj vlastiti život dovesti u opasnost kako bi dokazala bratovu nevinost, a i dušu vragu prodati ako je potrebno. Na kraju i potpisuje ugovor sa samim vragom, i sad mora surađivati s Kitom. A još više je spremna na sve kad joj brata osude za izdaju i ubojstvo, tek tad ne preže ni pred čim. A Kit je taj koji bi mogao njena brata poslati na vješala, ako ona ne otkrije istinu, i ne dokaže bratovu nevinost. Samo to nije jedini problem, problem je njihova privlačnost, privlače jedno drugo kao magnet, a i opasnost koja se nadvila na njih neće niti malo olakšati situaciju. E sad je samo pitanje dali se mogu nositi s izazovima koji su im na putu?

Tko je Kit? Na koji način strada njegov parter? Kako će Kit to podnijeti? Što je spreman sve napraviti da postigne pravdu? Tko je Diana? Kakve ona veze ime s Kitom i s tragičnom smrću njegova partnera? Zbog čega je optužen njen brat? Kako će dokazati njegovu nevinost? Kako će se naći na putu opasnosti s Kitom? Kakav je njihov odnos?

E TO MORATE OTKRITI SAMI ?

Ovo je još jedna divna knjiga, kako ju samo Anna može dočarati svojim čitateljima, priča puna intriga, misterije i akcije koja ostavlja bez daha, a naši junaci to još bolje prikazuju. Zanimljiva priča u kojoj nitko nije onakav kakav se predstavlja, jako je zanimljivo bilo promatrati kad se prava lica počnu otkrivati, i shvatiš kakvi su im planovi uistinu jako zanimljiv obrat. Moram priznati da sam se jako uvukla u ovu priču, što i nije bilo teško, jer je od samog početka držala pažnju, budila emocije, po meni priča puna emocija, zapleta i još boljih raspleta. Naravno kakva bi to bila knjiga ako nekog od likovo ne bi namlatio kao vola u kupusu samo da se moglo. Ovo je još jedna predivna priča koju je Anna jako dobro odradila, priča koja očarava, priča koja se čita u dahu, iako moram priznati negdje sam pročitala da je ovo zadnja knjiga ovog serijala, i to me malo razočaralo, jer baš sam se zatreskala u te zgodne Carlisle. Moje tople preporuke za ovu predivnu i uzbudljivu knjigu koju svakako morate pročitati. A ovo je samo maleni dio onoga što vas očekuje kad zaviriti između korica ove krasotice.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.