RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Belle nakon smrti roditelja započinje novi život daleko od svoga doma, njen novi i glamurozni posao je pjevačice u noćnom klubu u Burmi daleke 1930 godine. Njen novi posao pjevačice donio joj je mnoštvo prijatelja i obožavatelja. Samo nju proganja misterij iz prošlosti star 25 godina, isječak iz novina koji je pronašla među stvarima svojih roditelja, a sve upućuje da ona ima sestru Elvire koja je nestala. Belle očajnički želi saznati što se dogodilo njenoj sestri za koju nije ni znala da postoji.
I sad kad se odlučila na potragu i počela postavljati pitanja, nailazi na uznemirujuće glasine, tračeve ali i prijetnje. U pomoć će joj priskočiti Oliver privlačan i ležeran američki novinar, slobodnog duha koji joj je spreman pomoći. Samo neće to biti tako lako kako se čini, prijetnje i uznemirujuće poruke koje dobiva malo su je uplašile ali ne i pokolebale, spremna je na sve kako bi pronašla davno izgubljenu sestru, i otkrila sve tajne vezane uz njen nestanak. Sad je samo pitanje što će sve otkriti o svojoj obitelji dok je u potrazi za sestrom?
Kako to da Belle nije znala da ima sestru? Što se dogodilo toj sestri? Kako je nestala? Zašto? Kakve tajne krije njena obitelj? Može li vjerovati Oliveru? Hoće li pronaći sestru? Kakve prijetnje dobiva?
E TO MORATE OTKRITI SAMI
?
Ova autorica i ja nismo uvjet na ti, jer ratna tematika nije za mene, ali ovdje me očarala svojom divnom pričom o sestri koja će učiniti sve da pronađe sestru za koju nije ni znala da je ima, poglavlja se izmjenjuju sadašnjost i prošlost, kako bi bolje uspjeli razumjeti majku glavne junakinje i sve kroz što je ta žena prolazila. I sadašnjost kako se Belle bori otkriti istinu o svemu što joj je bilo uskraćeno. Uzbudljiva i zanimljiva knjiga koja vas uvuče da jednostavno zaboravite gdje se nalazi, jer jedva želite dočekati da otkrijete sve tajne. Iako našoj glavnoj junakinji nije bilo lako otkrivati sve tajne njene obitelji. Ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje u ovoj knjizi, nadam se da će vas oduševiti kao i mene. Moje tople preporuke za ovu uzbudljivu i divnu priču koja vas drži u neizvjesnosti do samog kraja.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.