RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Mary je škotska princeza kći kralja, koja se u tajnosti treba sastati sa svojim voljenim zaručnikom, ali na njenu žalost nailazi na normansku vojsku, nastoji što prije pobjeći ali joj ne ide od ruke. A još ono najgore njihov vođa se posebno zanima za nju, tvrdoglava princeza odbija otkriti svoj identitet i postaje zarobljenica normanskih osvajača.

Stephen je vođa normanskih osvajača, izuzetan i hrabar ratnik, ali kad mu u ruke dođe Mary za koju je siguran da nije iskrena i da krije tko je, o on je hrabar i spreman do smrti braniti ono što je uzeo u osvajačkom pohodu, a to uključuje i zarobljenicu . Koja budi najtajnije čežnje u njegovoj duši, ali i ona je sposobna na sve pa čak i žrtvovati svoju krepost, ali ne može ni ona poreći da ne osjeća ogromnu privlačnost koja je jača od obadvoje. Samo je pitanje do kad će moći popuštati zanosnom muškarcu koji ju je zarobio?

Hoće li Mary uspjeti pobjeći? Želi li to uopće? Kakve namjere Stephen ima s Mary? Može li mu ona oprostiti što ju je odvojio od obitelji? Kakav život je pred njima? Hoće li se otkriti tko je ona ustvari?

TO MORATE OTKRITI SAMA ?

Zanimljiva i uzbudljiva priča puna zapleta, koja te uistinu drži u neizvjesnosti, a glavni junaci, e pa oni su me znali pošteno dovesti do ludila svojim ponašanjem, stvarno bih nekad željela da imamo moći ući u knjigu i pojedincima zavrnuti vratom. Oboje su mi se jako dojmili, a u momentima je bilo da bih mogla mrziti malo jedno malo drugo, a najviše Stephena zbog svoga ponašanja i načina na koji se znao ponijeti prema Mary. Ali čitajući dalje oboje su mi se na kraju svidjeli. Moram priznati da me Brenda iznenadila ovom pričom, naravno na pozitivan način, i stvarno joj se mora priznati kako je dobro upakirala ovu priču, njeni likovi su od one vrste ili ih voliš ili ne voliš, a na kraju ipak ti se svide. Ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje u ovoj knjizi, moje tople preporuke za ovu iznimnu priču koja će vas i oduševiti i izluditi, svejedno sam očarana ovom knjigom.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.