RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Thaddeus je rezervni vođa obrane za Chicago Stars, timski je igrač, ujedno i daroviti trener, isto kao i dobar financijski savjetnik. Dobar prijatelj i ujedno i jako šarmantan u vrašku zgodan muškarac. Svoj izgled više smatra prokletstvom nego dobiti, ali iz ove kože ne može van.Povremeno je i maneken za poznate brendove, ali ima niski prag tolerancije na dive. Ali s jednom takvom divom će morati surađivati u promociji luksuznih satova.
A to bi moglo biti jako naporno, biti u društvo nekoga tko je potpuno drugačiji od njega.

Olivia je operna megazvijezda koja teži savršenstvu, krije pokoju tajnu i jednostavno ne može podnijeti egocentričnog i glupog sportaša, s kojim mora surađivati. Nakon što se otisnu na promociju luksuznih satova, polako će otkriti stvari jedno o drugom koje nikako nisu očekivali. A morat će se uhvatiti u koštac s prijetnjama putem pisama, tajanstvenim pozivima kao i opasnim susretima, bit će dramatično jednako kao i njihov odnos. Samo je pitanje dali su njih dvoji nespojivi ili je riječ o dobitnoj kombinaciji?

Mogu li naći zajednički jezik tvrdoglavi sportaš i briljantna žena kojoj je karijera na prvom mjestu? Kakav će biti njihov odnos? U kakvu će se opasnosti uvaliti? Tko šalje sve te prijetnje? Mogu li njih dvoje nadvladati sve prepreke? Može li između njih biti nešto više?

E TO MORATE OTKRITI SAMI ?

Kao i obično ni s ovom me knjigom Phillips nije razočarala, ja ovoj knjizi nisam mogla naći manu, zar je to što je to moja omiljena autorica? Ako ste ljubitelj opere ili volite američki nogomet ovo je dobitna kombinacija, knjiga puna neizvjesnosti, srceparajućih emocija, duhovitosti i humora koja me uistinu očarala. Cijela knjiga te drži u neizvjesnosti do samog kraja, a naši glavni junaci dodaju čar cijeloj ovoj priči, njihova tvrdoglavost i težnja savršenstvu su upravo ono što mi je trebalo da se opustim i odlutam u neku novu dimenziju, što dalje od stvarnog svijeta. Ovo je mali dio onoga što va očekuje u ovoj knjizi, moje tople preporuke za ovu krasoticu da je pročitate ako još uvijek niste.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.