RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Lord Robert nikad ne odustaje od izazova, kako na poslovnom planu tako i u ljubavi. U pokušaju da dobije odobrenje svog preminulog oca, Robert je proveo posljednje dvije godine planirajući priliku da bude dio Winslow Shippinga i partnera Henryja Winslowa. Naravno zašto bi sve bilo jednostavno kad može biti komplicirano, jer postoji kvaka, kako bi postao partner Winslowa, sam Henry stavlja izazov pred njega. Mora mora pronaći prikladnog muža skandaloznoj Mariji. Iako je pristao na to neće mu biti niti malo lako, jer mlada dama nema miraz a i nije baš na nekom glasu, naročito jer nije plave krvi kao većina gospode i Londonske kreme.
Mariah je spremna na sve kako bi naslijedila oca i vodila obiteljsku firmu, da je muško to ne bi bilo nikakav problem, ali žena i to vragolasta žena kojoj skandali nisu strani, svojim ponašanjem zgražava dame i gospodu diljem Londona. I sad kad zna očeve namjere ne namjerava biti pijun lorda Roberta. Spremna je na sve da mu zagorča život, iako je privlačan vrag ne misli plesati kako on svira. Za sad će se morati odijevati za njegove elegantne balove i plesati s neženjama koje joj Robert odabere. Samo ne ide sve po planu, sve bi se moglo promijeniti kad oboje shvate da privlače jedno drugo, to bi moglo zakomplicirati i njen i njegov život. Samo je pitanje jesu spremni na ono što im se sprema?
Zašto Robert toliko trži da ne ovisi o obiteljskom novcu? Što pokušava dokazati ocu koji je ionako mrtav? Kako će mu se život zakomplicirati kad upozna skandaloznu Mariju? Kakve osjećaje budi u njemu? Može li se tomu othrvati? Kako će mu Mariah zagorčati život? Koji je njen cilj?
SVE OSTALO MORAT ĆE TE OTKRI SAMI ?
Uzbudljiva i zanimljiva priča koja će vas očarati, jer oba naša glavna junaka imaju svoj cilj, a ljubav nije jedan od tih ciljeva, oboje se su spremni na sve kako bi se dokazali i zadivili oca mlade dame, tko je od njih bolji . Ona radi sve što joj je naređeno osim one ideje o braku, a on kako bi postao partner prestižne tvrtke. Niti jednom ljubav nije na pameti, ali sudbina ima druge planove za njih i stavlja ih na kušnju kojoj ne mogu odoljeti. Predivna knjiga koja se čita u jednom dahu, knjiga koja očarava svojim junacima koji su iznimno tvrdoglavi, ali i jako uzbudljivi. Ovo je samo maleni dio onoga što vas očekuje u ovoj knjizi, moje tople preporuke za ovu priču koju svakako morate pročitati ako još niste.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.