RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Zanosna i burna romansa između udovice i Škota u bijegu mogla bi izazvati skandal u Londonu,
što nikako udovica ne želi.
Lady Merritt, mlada je udovica koja vodi tvrtku pokojnog supruga, snažne volje i jako pametna mlada žena. Iako zna da Londonsko društvo žarko želi, gotovo umire od želje da je uhvate u skandalu, ali previše je pametna da bi im to priuštila. Sve dok upozna Keira, drskog škota proizvođača viskija, svi njeni maniri bi mogli pasti u vodu zbog tog čovjeka.

Keir ima dva pravila ne zaljubiti se i ostati živ, ali niti jedno pravilo mu ne polazi za rukom,
kad upozna predivnu mladu udovicu. Njegov svijet je izvrnut naopačke, jer Keir ne zna zašto ga netko želi mrtvoga. Sve dok se ne otkrije tajna veza između njega i najmoćnije obitelji u engleskoj. Jedina osoba kojoj vjeruje je Merritt, koja poduzima sve kako bi spasila muškarca koji joj se zavukao pod kožu. Strast i iskre frcaju na sve strane, ako su u opasnosti, ona ne odustaje od njega iako je svjesna da on za nju opasna kušnja, koja budi ono što je mislila da nikad više neće osjetiti.
Samo je pitanje dali se oboje mogu izvući iz opasnosti u kojoj su se našli, ali i od ljubavi koja kuca na vrata?

Tko je Keir? Tko ga pokušava ubiti? Zašto? S kojom najmoćnijom obitelji je povezan? Kako se u sve to uklapa Merritt? Što Keir želi od nje? Dali mu može odoljeti? Kako će završiti njihova priča?

E TO MORATE OTKRITI SAMI ?

Uzbudljiva i predivna priča dvoje ljudi koji znaju što žele, ali moraju se dobro namučiti kako bi to i ostvarili. Niti malo nisam iznenađena kako je savršena ova priča ipak je to Kleypas, njene priče su sve inače savršeno napisane. Jer dobro joj naslov kaže, ova knjiga je uistinu opasna kušnja, posebno jer Raveneli nas stalno stavljaju pred neke izazove, uvijek nešto skrivaju, od nečeg bježe, s njima nikad nije dosadno. Pa tako ni s ovom knjigom nije bilo niti malo dosadno, uživala sam u svakoj pročitanoj stranici, cijela priča ostavila je odličan dojam na mene jedna od boljih pročitanih knjiga u zadnje vrijeme. Ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje u ovoj priči, moje tople preporuke za knjigu koju svakako morate pročitati ako još niste.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.