RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Nema vojvotkinja kojoj niti jedan muškarac ne može odoljeti, ustvari postoji jedan a to je njen vlastiti muž. Jedino je on hladan prema njoj, brak je dogovoren a ubrzo sve ide nizbrdo . Onog dana kad Jemma otkrije šokantnu tajnu svoga muža, tajnu s kojom se ne zna nositi te napušta vilu i bježi od svog supruga.

Samo njen muž zna da mu je potrebna i shvati da ju želi kraj sebe, bez obzira na sve što mu je priredila spreman ju je vratiti nazad, tamo gdje pripada kraj njega. Jemma nije tip žene koja pada na hladan pogled i bezdušnost svoga muža, spremna je boriti se za njega. Metode koje poduzima ne idu joj baš na ruku, jer očito ga tako neće smekšati.

Jemma sve radi kako bi Elijah bio ljubomoran, ali on kuži njenu taktiku i ne ostaje joj dužan, vraća joj milo za drago. Samo Jemma ima jedan cilj koji želi postići, navesti muža da se zaljubi u nju, to je jedino što ima na umu, da je voli kao i ona njega, iako i ona zna skrivati svoje osjećaje. Njihova bitka upravo kreće.

Što je Jemmu natjeralo na bijeg od kuće? Kakvu je to tajnu otkrila? Jeli spremna vratiti se mužu? Zašto odjednom Elijah treba svoju suprugu? Može li Jemma natjerati muža da se zaljubi u nju? Što će im se sve naći na putu?

TO MORATE SAMI OTKRITI ?

Često me Eloisa očara svojim likovima i temom, pričom koja te prije nego te totalno obori s nogu, prvo naljuti, rasplače, nasmije i podari poriv da bi nekog zadavio od glavnih likova. Likovi su uvijek neki tvrdoglavci koji ti vade živce prije nego se opamete. Ni ova priča nije iznimka, ali svejedno me oduševila svaka stranica ove knjige, priča koju ću sigurno pročitati još koji put kad se slegnu dojmovi. Savršeno i opuštajuće štivo koje će vam se uvući pod kožu, i teško će te ga moći ispustiti iz ruku. Moje najtoplije preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati, a ovo je samo mali dio onoga što vas uistinu očekuje.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.