RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Billie mlada i nadasve samouvjerena mlada dama, kojoj London i visoko društvo ništa ne znače. Ona voli svoje dane provoditi vani i raditi poslove koje ne radi niti jedna dama. Pomaže ocu na imanju, i ne boji se zasijati rukave kako bi obavila neki posao, jer sve to radi s ljubavlju prema zemlji koju obrađuju i ljudima s kojima stane rame uz rame.

I kao dijete je bila neobuzdana i divljala je posvuda s prijateljima sa susjednog posjeda, voljela je stvarati glava bolje majci jer se nije ponašala kao dama. Premda je znala da se od nje očekuje da se jednoga dana uda i zadnje svoju obitelj. Savršen muž bi joj bio jedan od prijatelja s kojima je provodila svoje vrijeme, a i ovi obitelji su to priželjkivali. Jedina osoba koju nije doživljavala je bio brat njene najbolje prijateljice i kao i brat Edwarda i Andrewa. Njega je smatrala nesnosnim, a ujedno ju je i mrzio.

Ali njeno mišljenje prema Georgeu moglo bi se promijeniti, kad se njih dvoje zbliže i postanu prijatelji. George je nasljednik grofovije, premda Billie to baš ne impresionira, njoj to ne znači ništa, ali njihovim roditeljima da, jer se nadaju da će se njihova djeca jednog dana možda i oženiti, samo nitko nije polagao nade u Georga jer on je bio drugačiji od ostale braće.

A baš su se Billie i Georg zbližili, što njihovo druženje dovodi do iskrica između njih. I rađa se nešto više što oboje nisu mogli shvatiti, a kad se nekad zakleti protivnici poljube. Mogli bi shvatiti da jedina osoba kojoj ne mogu podnijeti ustvari baš ona osoba bez koje ne mogu živjeti. Dali je to ljubav? Njihova priča upravo kreće.

Zašto se Billie i Georg ne podnose? Što je dovelo do takvog odnosa? Što će se desiti da se odjednom zbliže? Može li to zbližavanje opstati? Mogu li oni uopće funkcionirati zajedno? Što jedan poljubac može primijeniti?

TO MORATE SAMI OTKRITI ?

Prvi roman nove Julijine sage koja je već prvom knjigom očarala ne samo mene već mnoge čitatelje. Žena uistinu zna kako zagolicati maštu čitatelja, i time ostaviti napeto iščekivanje novog nastavka. Predivna priča koja očarava od samog početka, jako dobro smišljena da te jednostavno tjera dalje na čitanje, jer je iščekivanje sljedećih poteza glavnih junaka nemoguće odložiti za kasnije. Obožavam rad ove spisateljice i sve njene knjige ponosno stoje na mojoj polici. Uživala sam u svakoj pročitanoj stranici ove predivne knjige. Moje najtoplije preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati, a ovo je samo mali dio onoga što vas uistinu očekuje.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.