RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Hendrik i Evert vjerni su prijatelji godinama u dobru i zlu, dobrano su ušli u sedamdesete, i vode miran život. Svakog tjedna se posjećuju, odigraju partiju šaha, popiju koju žesticu i zameze nešto, te pričaju o životu.Samo jednog dana taj njihov mir bit će itekako poremećen, naime Evert dolazi prijatelju s neočekivanom malom gošćom. Evert je na trenutak izgubio razum i krenuo u šetnju s dječjim kolicima, koja su na kratko, ali samo kratko bila bez nadzora.
Starac je mislio da je to dobra fora, samo njegovom prijatelju to nije niti malo bilo smiješno, Hendrik je to smatrao nevjerojatno glupim, pa to i je malo glupo od Everta. Sad smišljaju kako što prije i neprimjetno bebicu vratiti roditeljima, iako su jako dobre dadilje, i vode brigu o bebici. Nije im baš lako i jednostavno riješiti se uloge neželjenih udomitelja. Hoće ili uspjeti? Tu njihova priča kreće..
Kako je Ever došao do dječjih kolica i bebice u njima? Zašto su kolica bila bez nadzora? Zašto njegov prijatelj to smatra glupim? Kako će vratiti bebicu roditeljima? Hoće li uspjeti? Što će biti s njima?
TO MORATE SAMI OTKRITI…
Uzbudljiva i lagana priča koja se lako čita, a likovi totalno otkačena dva starca koja vas nasmiju do suza. Dva starca koja svoje vrijeme provode igrajući šah i prepričavajući životne priče, jako lijepa priča koja se ne ispušta iz ruku tako lako, jer ta dva starca ti se jednostavno uvuku pod kožu svojim ludorijama, knjiga se lako čita, ja sam je pročitala u par sati, i sviđa mi se ova priča, koja je dobro došla nakon napornog dana da te opusti, i uživaš u čitanju. Moje tople preporuke za ovu divnu knjigu, koju od srca preporučujem da je pročitate, a ovo je samo mali dio onoga što vas čeka…

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.