RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Tess mlada udovica koja se jako teško nosi sa situacijom u kojoj se našla, bježi na planinu, da nađe svoj mir, ali tamo će naići na sve samo ne na mir koji žarko želi.. Tamo sreće povučenog umjetnika Iana koji i sam čezne za osamom, mladu ženu koja čeka dijete, slobodnog duha koja krije mnoge tajne. Skupinu tinejdžera koji su užasno znatiželjni i spremni na ludorije bez obzira na posljedice, te mještane koji ne vjeruju neznancima, osobito tvrdoglavima kao što je Tess. Samo nije ona najtvrdoglavija, od nje je samo tvrdoglaviji Ian, slikar teška karaktera. A tu je i bespomoćno novorođenče koje će im promijeniti život, ne samo Tessin nego i Ianovo, ne nedostaje ni privlačnosti između njih.
Iskre frcaju na sve strane, samo su obadvoje toliko tvrdoglavi da nešto poduzmu, njihove prepirke su epske, niti jedeno ne popušta, Tess nema dlake na jeziku i spremna je na borbu s njim ako bude potrebno. Zajedno pokušavaju zbrinuti malo dijete, ali i sakriti svoje osjećaje, Ian ne zna voljeti, nije imao od koga naučiti te je bio i sam buntovnik kao klinac, a sad je pred njim predivna žena koja u njemu budi osjećaje koje ne poznaje, i to ga jako plaši. Tess pokušava zaliječiti svoje ranjeno srce, ali Ian u njoj budi osjećaje žene, koje je mislila da nikad neće osjetiti ponovno. Uzbuđenje raste, njih dvoje upuštaju se u predivnu ljubavnu vezu. Samo pitanje je hoće li ona potrajati? Njihova priča tu kreće.
Tko je Tess? Zašto je izabrala baš planinu da se oporavi? Tko je Ian? Od čega on bježi? Što krije? Tko je trudna šumska vila? Kave veze ima s Ianom? Dali je njeno dijete Ianovo? Što će biti s mladom majkom? Zašto brinu o novorođenčetu? Na koji način će ih to spojiti? Kava priča stoji iza toga?
TO MORATE OTKRITI SAMI….
E pa Phillips je i ovaj puta nadmašila samu sebe,priča koja ostavlja bez daha, priča o dvoje nesretnih ljudi koji ne znaju kako ponovno biti sretni, ako su to ikad i bili. Predivna i uzbudljiva priča koja će vam izmamiti same uzdahe, osmijeh i predivno složena priča puna zanimljivih likova koji će vas oduševiti. Nije naša Phillips bez razloga kraljica ljubavnih romana, ona tu titulu uistinu zaslužuje, jer jedna je Phillips i nitko nije bolji od nje, njene priče su predivne, uzbudljive i nadasve fantastične. Uživala sam čitajući ovu predivnu knjigu, knjigu koja me totalno izula iz cipela, i jednom riječi obožavam je. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati, i nadam se da će te uživati u njoj kao i ja, doslovno sam je progutala u svega par sati… Ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje….

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.