RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Kad je riječ o pravoj ljubavi ona traje vječno, bez obzira na sve prepreke koje se nađu na putu, ljubav ne poznaje granice i godine, kad je riječ o istinskoj ljubavi. Tako i u ovoj priči, ljubav nije čisti hir, nego prava ljubav njegovana godinama, tako je samo rasla sve više i više.

Kad joj je bilo samo četiri godine biva udana za dječaka od četrnaest godina. A sad kad je odrasla s nestrpljenjem čeka da njen suprug dođe po nju i odvede ju najljepšu pustolovinu. Sara je predivna mlada žena spremna pomoći svakome kome je pomoć potrebna, bez obzira na posljedice. S nestrpljenjem čeka da ode sa suprugom bez obzira na razmirice između njihovih obitelji, njegovala je ljubav prema njemu godinama, nesvjesna njegovih pothvata koje je u prošlosti poduzimao kao zloglasni gusar.

Nathan, nakon burnog života na moru, sad je bio spreman preuzeti dužnost supruga, i bez obzira na sve nedaće koje su mu se u životu događale želi Saru kraj sebe, a za to ima svoje razloge. Ali djevojčica koju je oženio kad je i sam još bio dijete pretvorila se u predivnu mladu ženu, mladu ženu koja uživa u njegovom društvu, a ni njegovi dodiri joj nisu niti malo mrski. Nathan, nikad di tada nije ogolio dušu pred niti jednom ženom, ali Sara ga je opčinila, i činjenica da je njegova. Samo bilo je momenata kad ga je dovodila do samog ruba ludila, ali ona je bila spremna na sve kako bi osvojila srce svoga supruga, uživajući u plovidbi morem uz njega.

Njihova ljubav stavljena je na kušnju po povratku u Englesku, podlost pojedinih ljudi spremna je na sve kako bi ih razdvojila, ali njihova je ljubav jača i oni su spremni boriti se za sve ono što žele.

Zašto je Sara bila udana još u djetinjstvu? Tko je ustvari njen muž? Što im taj brak donosi? Jesu spremni boriti se za ono što vole?

TO MORATE OTKRITI SAMI.

Mislim da o Garwood se ne treba previše govoriti, njena djela govore samo za sebe, očaravajuće ljubavne priče koje izlaze iz pera ove autorice, očaravaju čitatelje diljem svijeta. Ja sam veliki obožavatelj pisane riječi ove autorice, sve njene knjige krase moju policu, ali ova se našla na polici nepročitana i bilo je vrijeme da uživam i u njoj. Nisam se razočarala niti ovaj put jednostavno sam uživala u svakoj napisanoj rečenici. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati ako još niste.

” Bilo je samo pitanje trenutka kad će se gosti na vjenčanju međusobno poubijati.”

“Zvučao je vrlo susretljivo, ali ceri se. Nije bio nimalo iznenađen time što mu je upravo priopćila.”

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.