RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Bree mlada žena koja samo želi malo mira nakon užasnog događaja u njenoj ne tako davnoj prošlosti, taj događaj prati je dan i noć, a mali gradić u državi Maine čini se savršenim mjestom za novi početak. Još prvog dana svog boravka susreće se s povučenim i osamljenim mladićem Archerom, koji također čuva tajnu agonije vlastita života. Mladića koji je ne vidljiv cijelom gradu, mladić koji će zaintrigirati Bree. Samo do njega je teško doći, jako povučen i marljiv pokušava živjeti na način na koji jedino zna.
I njega će zaintrigirati Bree, a kad se dvije ranjene duše, dvije sudbine koje se mogu nazvati prokletstvom sretnu, život će im se okrenuti, ni jedno ne želi govoriti o svojoj prošlosti, ali jedno drugo privlače poput dva magneta, njihova ljubavna priča je predivna, ali moraju sami prekinuti okove zla, i krenuti novim i sretnim stazama života. Samo to neće biti lak put za dvije izmučene duše, puno toga će im se naći na putu do zacrtanog cilja. Pitanje je samo hoće li nagrada biti velika sreća ili sasvim nešto drugo. Njihova priča upravo kreće….
Tko je Bree? Od čega bježi? Kakve tajne skriva? Kako se snašla u malom gradiću? Osjeća li napokon toliko željeni mir? Tko je Archer? Zašto živi povučeno? Kakva je njegova priča? Što on krije? Zašto je samozatajan? Kako će reagirati na Bree? Kako će se razvijati njihov odnos? Ima li nade za dvije ranjene duše da osjete sreću napokon?
TO MORATE SAMI OTKRITI….
Predivna, uzbudljiva i tužna priča o muškarcu koji živi s bolnom ranom, i ženi koju sjećanja vežu za zastrašujuću noć iz prošlosti, priča o dvije ranjene duše čiji se putovi preklapaju, priča o ljubavi koja bi mogla oboje osloboditi okova okrutne prošlosti. Priča koja vas neće ostaviti ravnodušnima, mene je totalno oborila s nogu, priča uz koju sam pustila suzu, nad tužnim životima dvoje jako ranjenih ljudi. Knjiga me toliko okupirala da sam je pročitala u svega par sati, nisam je jednostavno mogla ispustiti iz ruku, uživala sam u svakoj pročitanoj stranici , priča koja me se dojmila, i koja će mi se još dugo motati po glavi, ali i knjiga za kojom ću poseći još puno puta. Volim knjige koje mogu čitati opet, opet i opet bez obzira koliko me dirnula, i koje je sve emocije probudila u meni. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati ako još niste. Ovo je samo mali dio onoga što vas uistinu očekuje…

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.