RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Olivia je mlada i samouvjerena žena, koja zna što želi, ima par prijateljica koje znaju sve što se zbiva u Londonu. Pa tako i saznaje da ima novog susjeda, koji je navodno ubio svoju zaručnicu, premda Olivia ne vjeruje u to, odluči ga špijunirati s prozora svoje sobe, skrivena iza paravana. Želi se uvjeriti da su to samo puste priče, motri ga danima, a jedino što otkriva o svom novom susjedu je da je on jedna vrlo intrigantan muškarac, koji po njenom mišljenju nešto muti. Ali mogla bi se iznenaditi.
Harry je muškarac koji je tih i povučen, radi za Ministarstvo rata, ima malo dosadan posao, ali od velike važnosti za domovinsku sigurnost, prevodi važne dokumente. Obučen je za svaku priliku, prošao je rat i zna se brinuti o sebe. Ali njegovu pažnju će privući predivna plavokosa djevojka, koja ga već danima skrivena iza paravana promatra, otkriva da je ona jedna znatiželjna djevojka, i mlada dama koja bi se uskoro mogla zaručiti za ruskog princa a taj princ možda kuje zavjeru protiv Engleske. Harry postaje malo sumnjičav i odluči je upoznati, a kad je upozna ubrzo shvati da bi i on sam mogao pasti pod čari te divne mlade dame.
Ubrzo između njih frcaju iskre, na pomolu je možda još jedna ljubav, i Harry je spreman na sve kako bi osvojio srce mlade Olivije, ali osjećaji su obostrani, po prvi put Olivia osjeća nešto prema Harryju što nikad nije osjetila niti prema i jednom drugom muškarcu. Njihova priča upravo kreće.
Tko je Olivia? Zašto se ta mlada dama još nije udala? Što želi od svog budućeg muža? Tko je ustvari njen novi susjed? Dali je uistinu ubio svoju zaručnicu? Što sve otkriva o njemu? Kakvu ulogu u svemu tome ima Ruski princ? Zar će se Olivia zaručiti za njega? Što Olivia osjeća prema princu? A što prema Harryju? Tko će biti odabranik njenog srca?
TO MORATE OTKRITI SAMI….
Quinn je predivno upakirala ovu priču, predivno opisana priča, koja će vas nasmijati do suza, ali i malo, ali samo malo izmamiti vam i suze. Quinn uistinu zna što njeni čitatelji vole, i to je ono što volim kod nje, s pravnom titulu Kraljice ljubavnih romana. Uzbudljiva i zanimljiva priča koja se čita s lakoćom i u jednom dahu, predivna priča o dvoje mladih ljudi koji postepeno otkrivaju strast, ljubav ali i prepreke na putu kojim su krenuli. Napeta do samoga kraja, knjiga koja se ne ispušta tako lako iz ruku. Uživala sam čitajući ovu krasoticu, koja je zaslužila čistu peticu svojom radnjom. Moje preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati, nadam se da će te i vi uživati u uzbudljivom štivu jednako kao i ja.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.