RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Sebastian je vojvoda, udovac i ništa ne želi za sebe jer ima sve, kćer koju obožava, mlađu braću i sestru, i jedino što je želio za njih je da nađu svoje partnere i sretno se uda sestra i braća ožene. Svoje vrijeme provodi pomažući drugima i u Domu Lordova obavlja svoju dužnost. Samo njegov miran i povučen život koji je besprijekoran bez i jednog skandala uzdrmat će novopridošlica u London, mlada i zgodna princeza Josefina, ona je princeza neke daleke zemlje. Izgleda da bi svi njegovi maniri i dobar odgoj mogli pasti u vodu, jer njih dvoje kad su zajedno svađaju se i prepiru kao pas i mačka.
Samo ta mala vatrena princeza dovodi ga do ludila, ali i budi u njemu osjećaje koji su spavali zadnje četiri godine od kad je ostao udovac, nema namjeru se ponovno ženiti, ali ta djevojka budi zvijer u njemu. Samo on sumnja u nju i njenog oca, ne vjeruje u sve što mu serviraju, i sam provodi istragu, a ono što će otkriti nije niti malo ugodno, kraljevska obitelj koja je došla u Englesku skriva tajne, i ono još gore Sebastijan sumnja u iskrenost, i vjeruje kako su došli prevariti narod. Kad otkrije Josefini kako sumnja u sve što govore, ona se uspaniči, ali i spremna mu je pomoći, kad i sama shvati kako je i ona očev pijun.. Iskre frcaju na sve strane, i Sebastian je spreman na sve kako bi pomogao Josefini, da se sve razotkrije, ali i da je ne izgubi, jer srcu ne možeš zapovijedati. Njihova priča upravo kreće..
Tko je Josefina? Zašto je došla u London? Što njen otac želi postići? Dali je ona uistinu princeza? Kakvu ulogu će odigrati Sebastian? Što taji zgodna princeza? Što će sve Sebastian napraviti da otkrije njihove namjere? Može li oprostiti prevaru? Kakve osjećaje Josefina budi u njemu? Može li zapovijedati srcu? Što će biti s njima? Imali nade za njih?
TO MORATE OTKRITI SAMI…
Enoch je još jednom pokazala da je uistinu kraljica ljubavnih romana, sve svoje knjige upakira u predivnu priču kojoj se ne može odoljeti. I ovoga puta je nadmašila samu sebe, donoseći nam uzbudljivu i vatrenu priču koja ostavlja bez daha, predivna knjiga koja te obuzme i izgubiš se u njoj, i na nekoliko sati se isključiš iz surove stvarnosti, i nestaneš na drugo mjesto i vrijeme. Uistinu sam uživala u ovoj knjizi, likovi su me izluđivali svojim prepucavanjima, a to i je čar ove priče, svaka knjiga koje budi bilo koju vrstu emocija u čitatelju je znak da je to prava knjiga. Moje tople preporuke za ovu uzbudljivu i divnu knjigu koju svakako trebate pročitati, ljubitelji ovakvog štiva doći će na svoje, mene je oduševila i vjerujem da ću joj se vratiti još koji put u skoroj budućnosti. Sad ste vi na redu da zavirite između korica i uživate u dobroj knjizi.
Izvor: Knjiga i ja
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.