RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Charlotta za prijatelje i obitelj Lottie, svojim ponašanjem zadaje glavobolju svojim skrbnicima, sestri i šogoru koji vode brigu o njoj.Mlada, nadobudna i užasno znatiželjna mlada žena, koju je njena znatiželja više puta koštala, pa ni sad nije ništa drugačije. Ponovno će biti jako znatiželjna i spremna istražiti ono što je zanima, i to baš sad uoči njenog predstavljanja društvu, dok čeka da izađe u dvoranu ne može si pomoći već odluči opet malo istražiti, jer je čula da u kući u susjedstvu nalazi zloglasni Markiz, kojeg je društvo prozvala Ubojitim Markizom. A samo jedan mali pogled koji je odlučila baciti kroz prozor kuće prije zabave neće škoditi.
Ali gadno se prevarila, jer njena posljednja avantura završava katastrofalno, potpuno je uništila svoj ugled tim izlaskom, ali to nije najgore Lottie se samo u par sati našla zaručena, ni manje ni više nego za zloglasnog Markiza, i sad je nakon svega udana i na putu u novi dom.

Sa svojim novim i naočitim mužem koji u društvu izaziva strah ona mora provesti život, bez obzira ne sve on je privlači i osjeća toplinu oko srca u njegovoj blizini. Ali Markiz ima i jako mračne tajne koje je Lottie spremna otkriti bez obzira na cijenu, osobito jer zna da njen muž nije baš imun na nju. Ali prije nego popusti čežnji srca otkrit će njegovu prošlost koliko ona bila stravična i skandalozna. Njena bitka upravo kreće..

Tko je Lottie? Što joj je sve donijela njena znatiželja? Zašto nije prije predstavljena društvu? Tko je Ubojiti Markiz? Zašto je dobio taj nadimak? Kakve tajne skriva? Hoće li ga Lottie uspjeti izbaviti iz okova prošlosti? Mogu li se prepustiti jedno drugom? Im li uopće nade za njih dvoje?

TO MORATE SAMI OTKRITI….

Svakim romanom Teresa me dovodi u ekstazu, sva njena priča je bolja do druge, svaka knjiga iz pera ove autorice ostavlja bez daha. I ovom knjigom je nadmašila samu sebe, priča o mladoj ženi koja je sklona izazvati skandal kako bi ublažila svoju znatiželju, i muškarcu koji se bori sa svojim demonima, svojom prošlošću koja ga je obilježila ne baš na lijep način. Uživala sam otkrivajući tajne naših junaka iako su me znali dovoditi do ludila oboje, da bih rado da sam mogla ušla u knjigu i zavrnula im vratom zbog njihove ogromne tvrdoglavosti. Ali sve i svemu knjiga me ostavila bez daha, uživala sam u svakoj pročitanoj stranici, ovo je još jedna knjiga u nizu koja neće stajati na polici i skupljati prašinu već će se opet i iznova čitati, čim se malo slegnu dojmovi. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati ako još niste, jer ovdje vam je otkriven samo mali dio onoga što vas uistinu očekuje, a vjerujte mi očekuje vas pravo uzbuđenje.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.