RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Alex iako je poznat po svojim vještinama u borbi, još je poznatiji među ženama, zbog njegova dobra izgleda žene mu se doslovno bacaju pod noge, ali tako svi znaju kako se Alex zaklinje da se nikad neće oženiti, jer mu ovakav način života paše, njegovo djetinjstvo nije bilo baš sretno, stalna svađa roditelja ga je i natjerala na to da se zaklinje da će ostati neženja čitav svoj život. Ali nije računao da će mu pamet pomutiti i dovesti u pitanje njegovu odluku o ženidbi mlada i predivna djevojka Glynis. Djevojka koja je poznata u cijelom visočju po svojoj ljepoti i neobičnom ponašanju.

A Alex joj definitivno neće moći odoljeti, ona u njemu budi sve što nije nikad probudila niti jedna žena, a kad otkrije tajnu koja je skrivana od njega svakako će mu trebati žena, a Glynis je idealna za tu ulogu, oboje su svjesni privlačnosti koje osjećaju jedno prema drugome, iako Alex nije spreman dati joj svoje srce ipak je spreman provesti život s njom. Ali Glynis je tvrd orah i nije spremna zaljubiti se u još jednog ženskaroša, ali kad ih pritisnu grijesi prošlosti pristaje mu postati žena, premda je svjesna da će je Alex povrijediti jer je on tip muškarca kojemu nije dovoljna samo jedna žena. Glynis je jako boji da bi mu mogla dosaditi i da bi je mogao zamijeniti s drugom ženom, ali nije ni sanjala da bi se on mogao zaljubiti u nju. Pred njima je dug i trnovit put, i upravo su spremni poći upravo tim putem.

Zašto se Alex zaklinje da se nikada neće oženiti? Što ga je na to natjeralo? Kakvo je to djetinjstvo imao? Zašto su se stalno svađali njegovi roditelji? Što će mu se dogoditi kad upozna Glynis? Dali je spreman predati joj svoje srce? Hoće li ona promijeniti njegovo mišljenje? Kakvu to tajnu Alex otkriva da je spreman oženiti se? Zašto je Glynis idealna žena za njega? Što osjeća prema njoj? Hoće li Glynis zaljubiti u Alexa? Kako završava njihova priča?

TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI ?

Ovo je druga predivna knjiga iz serijala o četiri neustrašiva ratnika koji se vraćaju u Visočje kako bi povratili ono što im pripada. Ovo je priča koja ti se dok ju čitaš malo po malo uvlači duboko pod kožu od samo početka te natjera da se doslovno zaljubiš u junake ove predivne priče. Autorica ovog remek djela uistinu za što njeni čitatelji vole i svojim pričama, a još više likovima uvuče ti se u srce i jednostavno moraš obožavati svaku njenu pisanu riječ. Ja osobno obožavam sve što ima veze sa Škotskom i poviješću te zemlje, te se odmah zaljubim u prvo slovo ovakve priče, takva vrsta knjiga ima posebno mjesto ne samo na mojim policama nego i u mom srcu, i takvoj vrsti štiva uvijek se vraćam bez obzira koliko sam puta pročitala tu knjigu, ni ova neće biti iznimka također ću je pročitati još koji put čim se dojmovi slegnu. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati, ja sam u njoj uživala od prve do zadnje stranice i vjerujem da će te i vi. Uživajte u predivnoj priči.

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.