RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Priča koja me oduševila svojom radnjom, iako je triler na neki način jezovit, i uistinu me držao u neizvjesnosti do samoga kraja. Sve počinje jednim slučajnim ubojstvom, a mladi par o kojem je riječ će pokrenuti igru koja bi ih mogla koštati svega. Na prvi pogled oni su normalna obitelj, ali pozadina njihova života nije tako bajkovita. Kakva to osoba moraš biti da počiniš zločin i da u njemu uživaš?
On je Tobias samo za pojedince, živi sa suprugom Millicent i s dvoje divne djece, tinejdžera. Oni su kad ih gledaš sa strane jedna sasvim normala radišna Američka obitelj, djeca se školuju, oni oboje zaposleni, bez previše dugova, ali prvi pogled nekada prevari. Njihov hobi je jezovit, a svatko od njih dvoje zna što radi, uigrani su dvojac u igri koju igraju. Nikad nitko ne bih posumnjao na njih da su se u pustili u igru koja prelazi granice dozvoljenoga, sve je dobro razrađeno.
Samo tu njihovu igru će uzdrmati jedno od supružnika kad prekrši pravila te njihove bolesne igre. A osveta koja očekuje jedno od njih je strašna . Oboje su spremni na sve kako ne bi bili otkriveni, toliko spremni zaštiti sebe da bi čak ugrozili jednog od članova svoje obitelji kako bi postigli cilj.
Tko su ustvari mladi supružnici? Kakve tajne kriju? Tko vodi glavnu riječ u cijeloj toj bolesnoj igri? Na što su sve spremni? Kakve to gadosti rade? Tko je od njih dvoje prekršio pravila igre? Hoće li ikad biti otkriveni njihovi zločini? Kakav su zločin počinili? Zašto uživaju u njemu? Što će sve poduzeti da ih se ne otkrije?
JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI.
I ja moram priznati da sam uživala otkrivajući detalje ove jako uzbudljive priče. U istinu najbolji triler koji sam pročitala u zadnje vrijeme, toliko napeta priča da knjigu jednostavno ne možeš ispustiti iz ruku. Priča puna mračnih tajni, ubojstava, namještaljki i sočnih preokreta. Jako zanimljiva priča o mladom bračnom paru koji je spreman na sve kako se ne bi otkrila istina o onome što ih uzbuđuje i zadovoljava. Knjigu koju vrijedi pročitati, a ljubitelji dobrog trilera će doći na svoje, autorica ove knjige predivno je opisala svaki detalj iz života glavnih junaka. A kraj je prava poslastica u kojoj će te uživati. Moje tople preporuke za ovaj predivan i uzbudljiv triler.
“PROMATRA ME, PLAVE SU JOJ OČI STAKLENE I STALNO PREGLEDAVAJU PIĆE PRED SOBOM PRIJE NEGO ŠTO VRATI PAŽNJU NA MENE.”
“Na suprotnom kraju našeg separea nalazi se bar s više televizijskih ekrana, sa svakog od njih u mene gleda ona. Doima se ogromnom na tim velikim ekranima. Tekst ispod nje kaže: SUGRAĐANKA SE JOŠ UVIJEK SMATRA NESTALOM.”
“KAKO SATI PROLAZE, JA TONEM SVE DUBLJE. PRIZORI S TELEVIZIJE PLUTAJU MI PRED OČIMA.”
Izvor: Knjiga i ja
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.