RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Mlada lady Margaret mora osigurati budućnost svoga klana dogovorenim brakom, naslijedila imanje svoje majke, i sad mora očuvati to imanje, ali kad joj na vrata dođe zloglasni Vuk od Lochabera kako bi zauzeo njen dvora i imanje, Margaret je spremna boriti se, ali bez uspjeha. Napad je bio jak i morala se predati zloglasnom Vuku, i sad je njegova zarobljenica, ali razmišlja o bijegu. Samo zloglasni Vuk joj se počinje sviđati, iako su zakleti neprijatelji ne može mu odoljeti, te tako i shvati da se ne može udati za drugoga, bez obzira na posljedice.

On je legendaran ratnik jaše s Robertom Bruceom u pohodu je za Škotsko prijestolje, iz svih bitki do sad je izlazio kao pobjednik, ali kad je htio preuzeti još jedan posjed za kralja, oduprla mu se žena, žestoka lady Margaret, Alexander “VUK”MacDonald ostao je opčinjen mladom i borbenom ženom, potajno joj se divio i smatrao je hrabrom i pametnom ženom. Ali ta hrabra i pametna žena polako mu se uvlačila pod kožu, Škotska je u ratu a njih dvoje je na suprotnim stranama, to mu nije smetalo da je zavede. Premda je znao da će ga ona koštati živaca i strpljenja, a on je bio strpljiv čovjek, ali samo po pitanju lady Margaret. Njihova borba upravo kreće. Hoće li ih njihova strast skupo koštati?

Tko je lady Margaret? Za koga se mora udati? Zašto? Na koji način će se oduprijeti moćnom Vuku? Što će se dogoditi kad ga bolje upozna? Kakve će osjećaj gajiti prema njemu? Može li ona uistinu voljeti neprijatelja? Zašto Alexander napada njen dvorac? Što želi od nje? Zašto mu je ona dragocjena zarobljenica? Kakvi se osjećaji bude u njemu? Kakav odnos imaju? Može li njihova ljubav pobijediti godine neprijateljstva? Što svojom strasti dovode u opasnost? Kako završava ova priča?

TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 😉

Brenda je još jednom pokazala da je uistinu nadarena i divna autorica, a ovom pričom me je totalno oborila s nogu, obožavam sve što ima veze sa Škotskom, i ova knjiga je pravo osvježenje ovog ljeta koje mi se totalno zavuklo pod kožu. Brenda me svojim pisanjem i opisima ove priče totalno bacila u trans te sam se u junake ove priče zaljubila odmah na početku, premda moram priznati da su me znali naljutiti svojom tvrdoglavošću, ali svejedno sam uživala u ovoj predivnoj priči kojoj ću se vratiti još koji put samo da se slegnu emocije koje izazvala u meni. Moje tople preporuke za ovu predivnu priču koju svakako morate pročitati, i vjerujem da će te i vi uživati u ovoj knjizi jednako kao i ja. Sad ste vi na redu da je zgrabite u ruke i otkrijete što su sve morali proći naši junaci na svom putu.

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.