RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Na što si sve spreman kako bi zaštitio ljude koje voliš, ljude koji se nađu u problemu? A znaš da si im ti jedina nada da se izvuku iz onoga u što su se uvukli, jedina šansa da spase sebe i krenu pravim putem, i zaborave na ono što se moglo ili se je desilo. Tako je i s ovom knjigom i našom glavnom junakinjom koja je spremna na sve kako bi spasila osobu koju voli.

Pamela, mlada djevojka koja je spremna na sve kako bi spasila Sestu, koja bi inače morala postati nečija ljubavnica zbog svoje ljepote svaki je muškarac želi, Pamela ne želi takvu sudbinu svojoj sestri. Putujući, Pamela je svjesna da im treba kršan muškarac, muškarac dovoljno jak, ali ne baš previše bistar kako bi mogla upravljati njime. Netko tko će glumiti davno izgubljena nasljednika jednog kneza, kako bi spasila sebe i sestru od propasti. Plan joj je savršen sad samo mora naći muškarca koji bi joj mogao pomoći ostvariti svoj plan. Pamela je snalažljiva i vjeruje da će uspjeti u svom naumu.

Drska mlada Pamela mogla bi imati sreće kad njezinu kočiju napadne drumski razbojnik, jer on bi bio upravo ono što njoj treba, ali nije ni sanjala da će taj muškarac ne samo biti tvrdoglav, već i prokleto zgodan, što bi joj moglo predstavljati problem. Jer ne zna kako bi natjerala tog muškarca na suradnju a da iz toga dogovora izađe ne okrznuta i s nagradom za pronalazak davno izgubljena nasljednika.

Connor je kršan, zgodan i snalažljiv muškarac, on je baš ono što žene vole kod muškaraca, ali ima jednu veliku manu, one je razbojnik, za život ne zarađuje na pošten način. Sebe je uvijek smatrao pametnim, ali sve se to promjeni kad odluči opljačkati kočiju mlade Pamele i njene sestre. Kad je upoznao Pamelu postao je svjestan da se našao u škripcu, jako privlačna i pametna žena koštala ga je njegova razuma, izgubljen spreman je na sve kako bi joj pomogao, samo kako bi se mogao izgubiti u predivnim usnama mlade gospođice. Spreman je pomoći zbog nagrade koju nudi, ali pola shvaća kako jedina nagrada koju želi je uparao mlada i drska Pamela. Njihova priča upravo kreće.

Tko je ustvari Pamela? Na koji način pokušava spasiti sebe ali i svoju sestru? Tko bi joj mogao pomoći u naumu? Što joj je na pameti? Kakav plan kuje? Tko je Connor? Kako bi joj on mogao pomoći? Hoće li uspjeti u svome planu? Što Connor očekuje od nje? Kakav je njihov odnos?

TO MORATE OTKRITI SAMI.

Ni ovaj put Teresa nije iznevjerila svoje čitatelje, predivna priča koja vam se jako lako uvuče pod kožu i ne možete je samo tako lako ispustiti iz ruku. Priča koja ostavlja bez daha, priča o mladoj i snalažljivoj ženi koja je spremna na sve kako bi spasila sestru od onoga što bi moglo uslijediti ako njen plan padne u vodu. Predivno opisana, a glavni likovi nas u momentima znaju dovesti do ludila, smijeha, pa čak i izmamiti suze. Još jedna predivna priča koja me totalno osvojila svojom radnjom i likovima o kojima ću još dugo razmišljati, i za kojima ću još koji puta poseći u ovu knjigu. Moje tople preporuke za ovu predivnu ljubavnu priču koju svakako morate pročitati, Ovo je samo mali dio onoga što vas uistinu očekuje,

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.