RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Ovo je treći roman serije Opasne ljepotice, i samo mogu reći vau, jer knjiga je savršena, predivno opisana do zadnjeg detalja, sve ono što očekujemo od dobre ljubavne priče koja očarava. Kroz priču nas vode Imogen, djevojka koja zna što radi, a svi je smatraju čudakinjom, i ženom koja iza sebe ostavlja pravi kaos, gdje god se pojavi. Ona je žena koja se bori za ono što je pravedno, uz još tri svoje prijateljice, a one su žene kojima se ne treba zamjeriti. Tu nam je i detektiv Thomas, kojem je ona sa svojom ekipom pomogla da riješi neke teške slučajeve, on je pošten i vrijedan policajac, kojem nije teško zatvoriti one koji počine zločine.

A mala crnokosa žena mu jako otežava, jer od kad ju je upoznao, od njegovog života je napravila kaos, ona je prava mala nevolja, nevolja koja mu se uvukla pod kožu. A svjestan je da ona nije žena za njega, ona je iz bogate obitelji, i s titulom, a on iz radničke obitelji, koje se ne miješaju s aristokratima. Kad se ona nađe u nevolji, on će biti spreman napraviti sve kako bi je zaštitio od nevolje, jer on je jedini muškarac koji je može pratiti i zaštititi. Iskre i strast frcaju na sve strane, jedno drugo privlače kao magnet, iako znaju da nisu jedno za drugo, to ih neće spriječiti da pokažu ono što osjećaju.

Sad je samo pitanje, mogu li pobijediti sve ono što im se nađe na putu kako bi stigli do svoga cilja? Tko je ustvari Imogen i čime se bavi? U čemu je uspješna? Tko je Thomas? Može li on pratiti njen tempo? Mogu li zajedno pobijediti sve opasnosti? Ima li nade za njih?

E TO MORATE OTKRITI SAMI 😉

MacLean je autorica koja zna kako očarati svoje čitatelje, kako napisati priču koja drži pažnju od početka do samoga kraja, a njeni likovi su jednostavno savršeni, neki malo više neki malo manje, što čini ovu knjigu izuzetno zanimljivom. Ovo je knjiga uz koju sam se nasmijala, ali i bogme raspekmezila na nekim dijelovima, i za ovakvu priču mogu izraziti samo svoje pohvale, i pozitivne kritike. Tako je dobro opisana da drži pažnju do samoga kraja, i teško ju je ispustiti iz ruku. Jedan predivan povijesno ljubavni roman koji me oduševio, a u likove i glavne junake sam se zaljubila od samog početka, iako su me ti isti junaci znali pošteno izludjeti svojom tvrdoglavošću da to nije normalno. Ovo je priča koja e čita u dahu. Moje najtoplije preporuke za ovu divnu knjigu, koju morate svakako pročitati, a ovo je samo mali dio onoga što vas uistinu očekuje.

Osvrt napisala: Sandra K.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.