RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Edie mlada djevojka, koja se bori kroz život, majka joj je bolesna, a otac pa otac kao i da ga nema, nikad joj nije pružio ljubav i podršku. Uvijek mu je bila predmet s kojim je manipulirao, ucjenjivao, jer je znao da joj je stalo samo do jednoga, a tim ju je držao u šaci, bila je njegova marioneta. A sad ju je natjerao da radi s njim i njegovim partnerima, što je ona mrzila iz da duše, a s jedim od partnera bila je na noževima. Jer Trent ju je uhvatio u nečemu što je radila, i to ga je držalo na oprezu, a njihova komunikacija je bila verbalna, uvijek u svađi. A ono najgore od svega on ju je privlačio kao magnet, a ona je za njega bila balavica od osamnaest godina, trn u peti koji je prezirao. Malo po malo su zakopali ratne sjekire, ali ono što je otac tražio od nje, poljuljat će ionako već krhko prijateljstvo.

Trent je jedan od vlasnika tvrtke uz još trojicu prijatelja, samohrani je otac, i jedino što mu je bilo bitno je njegova kći, i posao. Ljudi ga zovu Mutavi samo zato što nije volio baš previše pričati, a kad mala lopuža dođe raditi za njih to će ga baciti preko ruba. Mala mustra iz njega izvlači ono najgore, ali njegova kći ju je prihvatila na prvu, i mala voli društvo Edie, zna koliko ima godina, ali ta napast ga užasno privlači, i nije mu jasno kako ga može privlačiti balavica. Ispočetka je izbjegava, ali to je jako teško jer je svaki dan blizu njega, zna da nešto muti, ali to malo zanemaruje iako je drži na oku. Privlačnost je obostrana što bi moglo dovesti do problema, ali ne može odoljeti maloj lopuži. Sad je samo pitanje može li e oduprijeti osjećajima koje gaji prema djevojci upola mlađoj od njega?

Tko je Edie? Kakav je njen život? S čime je otac drži u šaci? Što želi da napravi? Može li se suprotstaviti ocu? Tko je Trent? Što on zna o njoj? Dali može izbjeći malu napast? Što ona budi u njemu? Može li se oduprijeti tim osjećajima?

E TO MORATE OTKRITI SAMI 😉

Ovo je treća knjiga Grešnici Sainta, knjiga koja je nešto drugačija od ostale dvije, ali ništa manje zanimljiva. Priča o zrelom muškarcu i klinki koja ne može odoljeti očevom partneru. Ali i priča o manipulacijama, zlostavljanju, ucjeni i predivnoj ljubavi koja očarava, bez obzira na razliku u godinama. Priča koja me oduševila, nasmijala i rasplakala, a pojedini likovi ove priče izazivali su poriv u meni da iz zadavim. Naši glavni junaci su me užasno nervirali, dovodili do ludila svojim igricama, njihovom početnom neprijateljstvu od kojeg sam htjele vrištati od muke, ali na kraju su ispali tako nježni da sam se zaljubila u cijelu priču. Shen je ovom pričom dokazala da je iznimna spisateljica, i da za ljubav nisu bitne godine, jednostavno me očarala cijelom pričom koju sam obožavala, ali i mrzila samo zbog naših junaka koji su se ponašali kao djeca kojima je uskraćena lizalica. Moje najtoplije preporuke za ovu predivnu priču koju svakako morate pročitati, a ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje kad zavirite između korica.

Osvrt napisala: Sandra K. 

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.