RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Za razliku od većine svojih vršnjakinja, ona ne sanja o udaji, zasnivanju obitelji, nije sve u udaji i braku. Nekad su prije svega toga važnije druge stvari, stvari koje želimo ostvariti prije svega ostaloga, malo kojoj ženi u to vrijeme je uspjelo da može uspjeti sama bez muža, pa tako je i s našom glavnom junakinjom ove priče. Želi uspjeti sama.
Pandora, mada djevojka kojoj nije ni na kraj pameti brak, ona želi postati poslova i uspješna žena, ne treba joj imućni muž plemenita roda da je sputava u njenom naumu, želi biti neovisna i živjeti od vlastita novca. Posjećuje balove kao i sve mlade žene njena porijekla, ali sjedi u kutu jer je to ništa ne zanima. Ali jedna večer bi joj mogla promijeniti sve ono o čemu je sanjala, nađena je u vrlo nezgodnoj situaciji s jako naočitim muškarcem. Skandal je na pomolu i to onaj većih razmjera. Na sve moguće načine Pandora će se pokušati izvući iz svega toga. Samo je pitanje hoće li joj to uspjeti?
Gabriel mladi muškarac koji je uspješno uspijevao izbjeći bračne zamke, ali sad je zatečen u vrlo nezgodnoj situaciji s prelijepom Pandorom. Malo čudna i buntovna mlada žena s kojom se nikad ne bi oženio, ali ubrzo otkriva da se ona nikad ne želi udati za nikoga, a najmanje za njega. A Gabriel je spreman na sve kako bi osvojio srce mlade Pandore, baš zato što je drugačija od drugih žena, spreman je oženiti malu đavolicu koja mu se uvukla pod kožu. Hoće li je uspjeti osvojiti?
Tko je Pandora? Zašto se ne želi nikad udati? Kakvim se to poslom želi baviti? Što će se sve dogoditi kad ju zateknu u neugodnoj situaciji sa zgodnim Gabrielom? Hoće li podleći njegovom zavođenjem? Što je to privuklo Gabriela Pandori? Na što je sve spreman kako bi postala njegova?
TO MORATE SAMI OTKRITI.
Ovo je još jedan iznimni ljubavni roman naše Lise koja nikad ne razočara svoje čitatelje, predivna priča puna zanimljivih zapleta i još zanimljivijih raspleta koja očarava. Priča koja se čita u jednom dahu, priča koja se ne može tako lako ispustiti iz ruku, jer te jako zaintrigira što je na sljedećoj stranici, i onda se te stranice samo okreću jedna za drugom. Na kraju ti žao kad se pojavi zadnja stranica knjige i tek tad shvatiš da si pročitao predivnu knjigu.. Ovom nas je knjigom malo posjetila i na predivan serijal naših Mimoza koje očaravaju a u ovoj se priči pronalazi pokoji lik iz toga serijala. Ja sam osobno oduševljena ovom knjigom. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati.
Izvor: Knjiga i ja
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.