RECENZIJA Sandra Avar, Čarobni svijet knjiga

Jedno vjenčanje i totalni kaos. Ova priča opis je jednog posve običnog vjenčanja, ali kada situaciju sagledate iz perspektive nekoliko likova i kada se u toku vjenčanja dogodi i ubojstvo postat će vam jasno da tu nešto ipak nije kako treba. Saznat ćete tko od likova krije kakve tajne, tko osjeća krivnju, a tko olakšanje.


U samo jednoj noći saznalo se tko je koga s kime varao, tko diže ruke od sebe i tko je koga u tinejdžerskim danima maltretirao. Optužbe će letjeti na sve strane pa čak i bliska obitelji i najbolji prijatelji zamjerat će si mnoge stvari koje su im obilježile prošlost. Ubijeni je platio cijenu, ubojica ima zadovoljstvo. Ali tko su ubijeni i ubojica u svom tom neredu koji je zadesio jedno naoko krasno vjenčanje?

Radnja je zanimljiva i napeta, svi imaju motiv za ubojstvo i ne trude se to sakriti. Likovi su toliko pod stresom da će svakako malu dozu tog stresa prenijeti i na vas, a svojim će vam pričama pokazati važnost ljubavi i života općenito. Dotaknuli su se i društvenih mreža, njihovog štetnog utjecaja i manipulacija koje te mreže neopaženo ubacuju u našu psihu.

Pomalo jeziv i vrlo mračan je to krimi triler koji će se zasigurno svidjeti ljubiteljima žanra. Uz jako malu dozu smijeha najviše se ipak ističu ljubomora, zavist, mržnja i ljutnja te iako je ovo priča koja ima vjenčanje za temu, tu je ljubav zapravo potisnuta, upakirana s krivim namjerama, odvedena na krivi put i velikim dijelom zaboravljena.

Od mene preporuka jer ugodno sam bila iznenađena neobičnom pričom, isprva sam mislila da će sve to nešto biti savršeno i elegantno, a na kraju je ispalo da nitko od likova nije onakav kakvim se predstavljaju i da su njihove tajne mračne i šokantne. Uživajte u čitanju.

 

Izvor: Čarobni svijet knjiga

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.