RECENZIJA Sandra Avar, Čarobni svijet knjiga

Rowan iznenada dobije posao dadilje u vrlo imućnoj obitelji gdje vodi prevlast ne samo s modernom tehnologijom kuće već i s nekolicinom vrlo svojeglavih djevojčica. Koliko je s početkom bila oduševljena zbog odlično plaćenog posla toliko je odmah prvog dana požalila što se u sve to upustila.


Rowan nam svoju priču priča iz zatvora jer cijela stvar oko čuvanja djece pretvorila se u noćnu moru i jedna je djevojčica umrla, a Rowan je glavna osumnjičenica. Dok čeka suđenje piše svoju priču kroz najsitnije detalje pokušavajući se prisjetiti kako je do svega došlo i što je dovelo do tragedije.

Moderan je ovo i vrlo intrigantan triler, mračne i mistične atmosfere koji ponajviše prikazuje svijet moderne tehnologije i sve njegove mane. Priča je vješto osmišljena i napetost ne popušta dok nas Rowan polako vodi prema jezivoj tragediji. Redaju se pitanja, pametno se obrađuje tema, a zapleti stvaraju vrlo dramatičnu priču.

Kraj je novi šok i zato je roman uznemirujuće odličan. Od mene velika preporuka jer brzo se čita, napetost stalno raste, nervozno tražite odgovore i znatiželja je na vrhuncu. Ovo je još jedan u nizu genijalnih trilera/krimića/drama koje nam Ruth vješto piše i sa svakom njenom knjigom sve sam više zaintrigirana.

Svakako pročitajte, pogotovo ako ste ljubitelji dramatičnosti i gotičkog štiha, a vjerujem da ćete dobiti i puno poruka o povjerenju, tajnama, lažima i manipulacijama.

 

Izvor: Čarobni svijet knjiga

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.