RECENZIJA Sandra Avar, Čarobni svijet knjiga

Ronni je njegovateljica i domu za starije, obožava svoj posao i te divne ljude koji je svakoga dana uveseljavaju svojim pričama i dogodovštinama. Najviše se vezala za Violet koja će nakon svoje smrti našoj Ronni dati veliko nasljedstvo i vrlo važan zadatak. Ronni mora napisati priču o Violetinom životu.


Proučavajući Violetine dnevnike Ronni polako napreduje s pisanjem knjige, a usput istražuje tu nevjerojatnu priču o ljubavi, boli i gubitcima. Dobijemo na kraju puno šokova i toplu, dirljivu priču. Brzo se sve to pročita, puno se tuguje, malo manje se smije, ali redovi ispisani vjerom u nešto bolje i ljepše doista potiču mnoge emocije.

Dvije žene isprepliću svoje priče, pričaju o prijateljstvima, ljubavima i bolnim prošlostima koje će zauvijek obilježiti njihove živote. Hoće li Ronni održati svoje obećanje? Hoće li napisati knjigu na vrijeme? Hoće li prošlost ostati u prošlosti ili će se ipak uznemiriti svi duhovi? Ostavljam vama da saznate što se dogodilo, a ja vam roman od srca preporučujem jer ima u njemu nježnosti i miline koja vam raznježi dušu, ima pomalo smijeha i sarkazma koji tešku priču ublaže i pretvori je u prekrasnu pustolovinu dviju žena željnih života i ljubavi.

Ako ste ljubitelji ispreplitanja povijesti i sadašnjosti i volite otkrivati tajne onda je ova knjiga upravo za vas. Vrlo nekonvencionalna, na trenutke čudna, pomalo zabavna i svakako nezaboravna je to priča o borbi sa životom. Problemi će nicati na svakome koraku, ljubav će mnogima pomutiti razum, a brige će od mučnih postati slatke. Opčinjenost životom i mnogo nesigurnosti stvorit će nevjerojatnu priču.

 

Izvor: Čarobni svijet knjiga

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.